Fundación MAPFRE Sigorta Ödülü başvuruları başladı 

Fundación MAPFRE’nin, bireylerin ve kurumların toplumda değişim yaratmak için gösterdiği çabaya dikkat çekmek ve sektöre sağlanan katma değerin artırılması hedefiyle düzenlediği “Toplumsal Yardımlaşma Ödülleri” ve 10. Julio Castelo Matrán Uluslararası Sigortacılık Ödülü başvuruları açıldı.

Ödüllere, 1 Mart – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında vakfın internet sitesi fundacionmapfre.org adresinden başvuru yapılabilecek. 

Fundación MAPFRE’nin; bilimsel, kültürel ve sosyal açılardan topluma fayda sağlayan faaliyetler gerçekleştiren kişi ve kurumlara dikkat çektiği Toplumsal Yardımlaşma Ödülleri, bu yıl üç kategoride düzenlenecek. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne paralel olarak; çevre, ekonomi ve sağlık odaklı programlar ile bireylerin ve dolayısıyla toplumların yaşam kalitesini iyileştirme odaklı projeleri teşvik etmeyi amaçlayan uluslararası kapsamdaki Toplumsal Yardımlaşma Ödülleri’nde, toplamda 90 bin euro değerinde para ödülü sunulacak.

Bireysel ve kurumsal başvuruların kabul edildiği Fundación MAPFRE Toplumsal Yardımlaşma Ödülleri’ndeki 2021 kategorileri şu şekilde sıralanıyor:

 

  • José Manuel Martínez Martínez Profesyonel Yaşam Boyu Başarı Ödülü: Bu kategoride, adayların profesyonel ve kişisel faaliyetlerinde topluma sağladığı faydalar ve dayanışma amaçlarına verdiği destekler değerlendirilecek.

 

  • Sosyal Sorumluluk Kariyeri En İyi Kurum veya Kuruluş Ödülü: Bu kategoride, büyük sosyal etkiye sahip işler gerçekleştiren kurum veya kuruluşların toplumsal katkıları değerlendirilecek.

 

  • Sosyal Etkisi En İyi Proje veya İnisiyatif Ödülü: Bu kategoride, bir kurum veya kuruluş tarafından yürütülen ve büyük bir sosyal etkisi olan projeler veya girişimler değerlendirilecek.

 

10. Uluslararası Julio Castelo Matrán Uluslararası Sigortacılık Ödülü kaldığı yerden devam ediyor

Her yıl düzenli olarak gerçekleşen; fakat geçtiğimiz yıl, COVID-19 küresel pandemi koşulları sebebi ile ertelenen “10. Julio Castelo Matrán Uluslararası Sigorta Ödül Programı, 2021 yılında kaldığı yerden devam ediyor. Ödül, toplumda sigortacılık faaliyetlerinin yaygınlaşmasını sağlayan bilimsel araştırmalar gerçekleştiren, sigortacılık ve/veya sosyal güvenlik yoluyla ekonomik istikrara ve dayanışmaya katkı sağlayan kişi ve kurumlara verilecek. Ödül başvurusunda ise bilimsel çalışmaların yayınlanmamış ya da son üç yıl içinde yayınlanmış olması, ayrıca diğer ülke ve bölgelerde başvuru potansiyeli taşıması gerekiyor.

Başvuruların 1 Mart – 31 Mayıs 2021 tarihinde alındığı ve 30 bin euro ödüllü olan yarışmanın değerlendirmesi Temmuz 2021’e kadar sürecek.

Başvurular hakkında:

Toplumsal Yardımlaşma Ödülleri ve 10. Julio Castelo Matrán Uluslararası Sigorta Ödülü programlarının başvuru şartları ve diğer detaylar, vakfın internet sitesi www.fundacionmapfre.org adresinde yer alıyor.