Allianz Partners, BM dünya turizm ağına katıldı

 

Allianz Partners, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü’nün (UNWTO) küresel bağlı üyeler ağına katılan ilk sigorta şirketlerinden biri oldu.

UNWTO Bağlı Üyeler ağı, özel sektörden ve destinasyon yönetimi kuruluşlarından, STK’lardan ve sivil sektörden ve akademiden önemli temsilcileri bir araya getiriyor.

Allianz Partners, UNWTO’nun seyahat ve hareketlilik koruma çözümlerine özel olarak odaklanarak güvenli, sorumlu ve erişilebilir turizmi teşvik etmesine yardımcı olmak için İspanyol iş birimi aracılığıyla ağa katıldı. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunmak için 500’den fazla Bağlı Üye ile birlikte çalışılacak.

Uluslararası sağlık ve seyahat CEO’su ve Allianz Partners’ın yönetim kurulu üyesi Ida Luka-Lognoné: “Uzmanlığımızın BM kurumu tarafından tanınmasından ve UNWTO’nun özellikle bu kritik konudaki çalışmalarına katkıda bulunmaktan gerçekten gurur duyuyoruz. Allianz Partners olarak, iş ortaklarımızla yakın koordinasyon içinde seyahat sektörünün dönüşümü ve iyileştirilmesinde derinden yer alıyoruz. Seyahat sigortasında bir dünya lideri olarak birincil hedefimiz, kaliteli hizmetlerimizle müşteri güvenini artırırken yolcuların güvenliğini korumaya devam etmektir. Sürdürülebilirlik, seyahatin geleceği için temel bir konudur ve UNWTO’nun diğer Bağlı Üyeleriyle birlikte, kuruluşun ortak hedeflerine yönelik çabalarımızı artıracağız. ” dedi.