SEDEV’de Tamer Topal güven tazeledi

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı (SEDEV) Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart 2021 tarihinde yapıldı. Yeni dönemde SEDEV Başkanlığına mevcut Başkan Tamer Topal yeniden seçildi.

SEDEV’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, “27.03.2021 tarihinde Vakfımızın Olağan Genel Kurulu İstanbul Şişli’ de meslektaşlarımızın katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir. Açılış, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan heyetinin seçimi yapılmıştır. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçilerin Raporları okunmuş, raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonrası oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası gerçekleşmiştir. Devamında ise Vakıf üyelerimizin yaptıkları konuşmalar sonrası seçimlere geçilmiştir. Yapılan seçim sonucunda yeni dönemde SEDEV Başkanlığına Mevcut Başkan Sayın Tamer TOPAL yeniden seçilmiştir.

Sayın Tamer TOPAL; hem meslektaşlarımız hem de sigorta sektörünün tüm aktörleriyle birlikte ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini, pandemi koşulları el verdiğince vakfın kuruluş amacına yönelik çalışmalar yaparak hizmet sunmayı hedeflediklerini beyan etmiş, Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı seçimlerinin, sigorta eksperlerine ve sigortacılık sektörüne hayırlı olmasını dileyerek teşekkürlerini sunmuştur. Seçilen meslektaşlarımıza yeni görev döneminde başarılar dileriz.” denildi.

 

Genel Kurul’da gerçekleşen seçim sonucunda SEDEV yönetimi şu isimlerden olıuştu;

                                               YÖNETİM KURULU
Başkan

Tamer TOPAL
Asil                                                                        Yedek        

Ziya Samim BOYSAN                                                       İlhan ÖZALP
Cemalettin BALLICA                                                      Ümit YILDIRIM
Kasım KAYA
Burak Soydan AKÇAY
Aşkın YANIK
Şinasi EKİNCİOĞLU

 

DENETLEME KURULU

                Asil                                                                        Yedek

Adem İREN                                                                Erdal ŞEN
Fırat ÜNMERİÇ                                                  Mehmet Hilmi DİNÇMAN
Ali Semirgin