SAİK ve SBM’den acentelere siber güvenlik eğitimi

TOBB SAİK (Sigorta Acenteleri İcra Komitesi) ve SBM (Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi) işbirliği ile sigorta acentelerine yönelik önemli bir eğitim düzenleniyor. TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut ve SBM Müdürü Murat Hakseven’in de katılım göstereceği 12 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 14.30 tarihli eğitime katılım ücretsiz olacak.

Yukarıda belirtilen tarihte ilgili eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

“TOBB SAİK tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

Değerli Meslektaşlar,

TOBB SAİK ve SBM (Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi) işbirliğinde sigorta acentelerine yönelik önemli bir eğitim düzenlenmiştir. 12 Nisan 2021 günü saat 14.30’da başlayacak eğitime İcra Komitemiz Başkanı Levent Korkut ile SBM Müdürü Murat Hakseven de katılacaklardır. Sanal ve siber risklerin son zamanlarda çok arttığı gerçeğinden dolayı meslektaşlarımızın bu eğitime katılmasının faydalı olacağını düşünerek TOBB Sigortacılık Müdürlüğü tarafından tüm acentelere iletilen maili biz de sizlerle paylaşmak istedik.

Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ile Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) Genel Müdürü Murat Hakseven’in katılımlarıyla, 12 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 14:30’da elektronik ortamda, Sigorta Acentelerine yönelik Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitim Semineri düzenlenecektir. Söz konusu seminerde, SBM yetkililerine soru, görüş ve taleplerin iletilmesi imkanı da bulunmaktadır.

Katılımın ücretsiz olduğu seminere https://tobb-org.zoom.us/j/99333411287?pwd=V0RjcnJwTG5GZG5HQ1d3MDFuYmlEZz09 linkinden katılım sağlanabilecektir.

Tüm Sigorta Acenteleri ve çalışanları davetlidir.”