AvivaSA Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan’a CIO Ödülü

AvivaSA, bu yıl 12.’si düzenlenen ve başarılı dijital dönüşüm projelerinin onurlandırıldığı  CIO Ödülleri’nde başarılı sonuç elde etti. CIO ödülünü, İş Teknolojileri Yaşam Dönüşüm Programı’na liderlik eden AvivaSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan aldı. 

Bireysel emeklilik sektörünün lider kuruluşlarından AvivaSA, 12 yıldır sektöre yön veren, bilişim teknolojilerini en yenilikçi şekilde kullanarak şirketlerinin büyümesine ve dönüşmesine liderlik eden projelerin değerlendirilmesiyle gerçekleştirilen CIO Ödülleri’nde ödül almaya hak kazandı. AvivaSA’nın dijital dönüşümünden sorumlu olan AvivaSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan İş Teknolojileri Yaşam Dönüşümü Programına liderlik ederek CIO ödülünü kazandı.

Dijital bir ödül töreniyle gerçekleşen organizasyonda son yılın değerlendirmesi yapıldı ve dijital dönüşümün geleceği hakkında konuşuldu. AvivaSA’nın ödüle layık görüldüğü organizasyon sonrası AvivaSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan, dijital dönüşüme katkı sağlayan herkese teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu: “AvivaSA olarak dijital dönüşüme her zaman önem veren bir kurumuz. Değişimin ve yeniliğin gücüne inanarak sektöre de yön verme görevimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Şirketlerin dönüşümünde mihenk taşı konumunda olan iş teknolojileri bölümü geliştirdikleri projelerle kurumunu üst seviyelere taşır. Biz de AvivaSA İş Teknolojileri Yaşam Dönüşüm Programı ile birlikte Türkiye’nin ilk dönüşüm programını hayata geçirdik. İnsan, süreç ve sistemlerin dönüşümüyle başlattığımız süreci uzman danışmanlarla ve detaylı bir yönetim yapısı kurarak devam ettirdik. Aslında bu çalışmalarımızla geniş bir kültür dönüşümünü hedefledik. Böylelikle hem iç hem de dış müşteriyi odağımıza alarak tüm boyutlarıyla profesyonel olarak ele aldığımız bir dönüşüm programı inşa etmiş olduk” dedi.