Sigorta Cini 8. yılını kutluyor

Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla yola çıkan Sigorta Cini 8 yaşında. Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen sigorta karşılaştırma sitelerinden biri olan Sigorta Cini, Türkiye’de 18 şehirde, 36 mağazada, 200’e yakın çalışanı ile hizmet veriyor.

Perakende sigorta mağazası zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini,  8 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteriyor.  Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen sigorta karşılaştırma sitelerinden biri olan Sigorta Cini,  sigortacılık hizmetini mağazalaştırarak sigortanın kolay ulaşılır olmasını hedefliyor.

8 yıldır oldukça önemli başarılara imza attıklarını belirten Sigorta Cini CEO’su Erdem Aydınlı,  Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri olarak tüm Türkiye’de büyümeye devam edeceklerinin altını çizdi. Erdem Aydınlı, “Biz Sigorta Cini olarak Türkiye’de 18 şehirde, 36 mağazada, 200’e yakın çalışanımız ile sigorta karşılaştırma ve satış hizmeti veriyoruz.  Şu an

24 sigorta şirketi ile anlaşmamız bulunuyor. Ayrıca mağazalar dışında, farklı ve yenilikçi kanallar üzerinden müşterilerimize hizmetlerimizi sunmaya yönelik projeler üzerinde de çalışıyoruz. Türkiye’nin en kolay erişilebilir ve yüksek hizmet kalitesi sunan sigorta dağıtım ağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

Sigorta Cini; kasko, trafik, konut, zorunlu deprem, sağlık, tamamlayıcı sağlık ve kritik hastalıklar sigortasının  yanı sıra işyeri, nakliyat ve siber sigorta  gibi tüm birey ve kurumların ihtiyaç duyabileceği bir çok branşta sigorta hizmeti veriyor.