Kadrajımda Sigorta Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

TSEV tarafından TSB’nin ana sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Bahadır Sansarcı’nın “Cam Sera” adlı fotoğrafı Birinci; Musa Talaşlı’nın “Kış ve Yaşam”adlı fotoğrafı İkinci ve Sebahattin Özveren’in “Yangın” adlı fotoğrafı ise Üçüncü oldu.

Ülkemizdeki sigorta bilincinin artmasına katkıda bulunmak amacıyla, TSEV tarafından ilki 2018 yılında düzenlenen “Kadrajımda Sigorta Ödüllü Fotoğraf Yarışması”nın dördüncüsü, TSB’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. 18 Mayıs’ta toplanan Seçici Kurul’un değerlendirmesi neticesinde ödül alan 3 fotoğrafın yanı sıra sergilenecek fotoğraflar da belirlendi.

Birincilik ödülünün 6.000 TL; ikincilik ödülünün 4.000 TL; üçüncülük ödülünün 3.000 TL ve sergileme ödülünün ise 300 TL olduğu yarışmada, Bahadır Sansarcı’nın “Cam Sera” adlı fotoğrafı Birinci; Musa Talaşlı’nın “Kış ve Yaşam”adlı fotoğrafı İkinci ve Sebahattin Özveren’in “Yangın” adlı fotoğrafı ise Üçüncü oldu. Ayrıca 30 fotoğraf da sergilenmek üzere seçildi. Ödül alan ve fotoğrafları sergilenecek katılımcılara ayrıca 100.000 TL sigorta bedelli Ferdi Kaza Sigortası hediye edilecek. Yarışmada ödül alan ve sergilenecek fotoğraflara www.kadrajimdasigorta.com sitesinden ulaşılmaktadır.

Bundan önceki yıllarda gerçekleştirilen sergimiz, COVID-19 nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyecek olup fotoğraflara sadece web sitesi üzerinden ulaşılabilecektir.

Cam Sera-Bahadır Sansarcı
Kış ve Yaşam-Musa Talaşlı
Sebahattin Özveren-Yangın