Türkiye Sigorta, kurumsal web sitelerini tek çatıda topladı

Türkiye Sigorta; ortak iletişim dilinin sağlanması, müşterilerine ve iş ortaklarına daha iyi hizmet sunulması, daha işlevsel ve aranılan ürüne en hızlı ve kolay bir biçimde ulaşılabilmesi amacıyla kurumsal web sitelerini tekilleştirdi. Tekilleşen Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik kurumsal web siteleri www.turkiyesigorta.com.tr adresi üzerinden müşterilerine hizmet vermeye devam edecek. 

Kullanıcı dostu özelliği, sade ara yüzü, farklı cihazlara uyumlu ve dinamik yapısı sayesinde Türkiye Sigorta kurumsal web sitesi ziyaretçilere kolayca işlem yapabilme özgürlüğü sunuyor. Her iki şirkete ait ürün sayfaları başta olmak üzere tüm menülerin sadeleştirildiği yeni web sitesinde ziyaretçiler online işlemler, anlaşmalı servisler, kampanyalar, hasar yardımı, fon getirileri gibi pek çok adıma hızlıca ve rahatça erişebiliyor.

İnternet sitelerinin tekilleşme çalışması hakkında açıklama yapan Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Strateji, Dijital Dönüşüm ve Hayat Emeklilik Teknik Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, “Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik olarak iki ayrı kurumsal web sitemiz ile müşterilerimize hizmet sunuyorduk. Söz konusu hizmetlerimizle ilgili sene başından beri odağımıza aldığımız sinerji, yalınlaşma ve çeviklik perspektifi ile bir süredir tekilleştirme çalışmalarımız devam ediyordu. İnternet sitelerimizin tekilleşmesi çalışmasında, stratejik disiplinimize uygunluğun yanı sıra; operasyonel verimliliğimizi ve teknolojik potansiyelimizi artırmak, müşteri deneyimini iyileştirmek ve şirketimiz açısından büyük önem taşıyan “Dijital Platformların Tekilleşmesi” master projemizin altyapısını oluşturmak gibi konuları da hedeflemiştik. Çalışma kapsamında her iki kurumsal web sitemizin mevcut içerik ve fonksiyonlarında herhangi bir kayıp olmadan, müşterilerimizin alışkanlıklarını da göz önünde bulundurarak önyüzde radikal değişikliğe gitmeksizin, hem emeklilik hem de sigorta hizmetlerimizi belli bir uyum içerisinde birleştirdik.” dedi.