HDI Sigorta’nın dijital yüzü yenilendi

Dijital dönüşüm çalışmalarını ve bu alandaki yatırımlarını artıran HDI Sigorta, yeni kurumsal web sitesini kullanıcılarına sundu. “Daima Yanınızda” anlayışı ile hareket eden HDI Sigorta, müşteri, acente ve iş ortaklarına dijital kanallardan da hızlı ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Dijital dönüşüm çalışmalarını odağına alarak her geçen gün bu alandaki yatırımlarını artıran HDI Sigorta, Haziran ayı itibarıyla yeni kurumsal web sitesini kullanıcılarının beğenisine sundu.

HDI Sigorta, ‘‘Daima Yanınızda’’ anlayışı ile müşteri, acente ve iş ortaklarına dijital kanallardan da gelişen teknolojilere uygun, hızlı hizmet ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor. Yenilenen kurumsal web sitesi, yenilikçi ve kullanıcı odaklı tasarımı, güncel içerikleri, canlı yardım uygulamaları ve hasar süreçlerine ilişkin yönlendirmeleri ile dikkat çekiyor.

Kullanıcılar, www.hdisigorta.com.tr adresine girdiklerinde ‘‘Hasarınız mı Var?’’ ve ‘‘Nasıl Yardımcı Olabiliriz?’’ butonları ile karşılaşıyor. Online destek hizmetleri ve hasar süreçlerine yönelik direkt yönlendirmeler ile sigortalılar tüm ihtiyaçlarına vakit kaybetmeden yanıt bulabiliyor. Mobil uyumlu sitede detaylı ürün bilgileri, acenteler, Hızlı Destek Servisleri ve anlaşmalı kurumlara ulaşım gibi birçok hizmet bir arada ve kolayca sunuluyor.