Aon, Hindistan’a geri döndü

Dünya sigorta ve reasürans devi Aon, Hintli Anviti Insurance Brokers’ın marka değişikliğinin tamamlanmasının ardından Hindistan’da geri döndü. Aon, hızla büyüyen Hindistan pazarında sigorta ve reasürans brokerliği hizmetleri sunacak.

2020’de Aon, Anviti Insurance Brokers’ın %49 hissesini satın aldı ve şimdi Aon India Insurance Brokers Private Limited olarak bilinen işletmenin adını değiştirmek için gerekli düzenleyici onayları tamamladı.

Aon India Insurance Brokers CEO’su Jonathan Pipe, “Anviti’nin Aon’a geçişini tamamladığımız için mutluyuz. Hindistan’daki müşterilerimize güvenilir danışmanlar olmaya devam edeceğiz ve COVID-19 pandemisinin etkisini azaltmalarına ve işlerini ve insanlarını korumalarına yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

2015 yılında Aon, “mevzuat değişikliklerini” gerekçe göstererek Hindistan pazarından çıktı. Aon’un Asya-Pasifik CEO’su Sandeep Malik, “Aon’un ekibi, bu zorlu zamanlarda güvenle ve kesinlikle ilerlemek için Hint işletmelerini güçlü bir şekilde destekleyecek. Uzmanlığımız sayesinde müşterilerimiz için yeni değer kaynakları geliştirecek ve iş arkadaşlarımız için yeni fırsatlar yaratacağız.” diye konuştu.