Baden-Baden 2021 yüz yüze yapılacak

Reasürans endüstrisinin Almanya’nın Baden-Baden kentindeki geleneksel toplantısının bu yıl yüz yüze yapılması planlanıyor.
****
Baden-Baden toplantısı danışma konseyi reasürörlerin geleneksel Baden-Baden buluşmasının bu yıl yüz yüze yapılmasına karar verdi.
Danışma konseyinin açıklamasında, “Vakalarda düşüş olasılığı ve bu oranların sürdürülebilir düşük seviyesi, Ekim ayında fiziki bir ortamda bir sektör toplantısı düzenlenmesini mümkün kılıyor” dendi. Organizatörlere göre, aşılama ve diğer önlemlerin fiili ve devam eden ilerlemesi, bulaşı oranlarının sürekli olarak düşmesini sağladı.
Bu yılki etkinlik için tüm güvenlik önlemleri alınacak, kayıt sayısı dikkatle izlenecek ve katılım sınırlandırılacak. Delegeler için 2021 Baden-Baden reasürans toplantısı kayıtları Temmuz ayında başladı. Organizatörler, 2021 etkinliğinin şahsen düzenlenmesi kararı hakkında tüm otellere ve ortaklara bilgi verildiğini belirtiyor.
Bir başka önemli yıllık geleneksel reasüransçılar etkinliği olan Monte Carlo Eylül Buluşmaları (Rendez-Vous de Septembre) ise bu yıl da iptal edilmişti.