Sompo Global Risk Solutions Asya pazarına girdi

Sompo International Holdings, Sompo Global Risk Solutions (GRS) Asia-Pacific’i kurarak Asya ticari mülk ve zayiat (P&C) pazarına girdi.

Sompo GRS Asia-Pacific, Singapur merkezli ve atanmış brokerler aracılığıyla Asya pazarlarında belirli sektörlere hizmet verecek. Sompo markası Japonya’da ortaya çıkarken, yeni APAC ekibi, merkezi Bermuda’da bulunan Sompo International çatısı altında faaliyet gösteriyor.

Sigortacıya göre, genişleme, küresel ayak izini hızla genişletme ve giderek çok uluslu bir müşteri tabanına hizmet etme yeteneğini güçlendirme hamlesinin bir parçası. Şirket, ABD, Meksika ve Avrupa’da faaliyet gösteren şirketlere atanmış bir broker ağı aracılığıyla Sompo GRS’nin kapsamlı çok hatlı yetenekleri üzerine kurulu olduğunu belirtti.

Takımın başında Sompo GRS Asya-Pasifik başkanı Trey Martino bulunuyor. Çin, Hindistan, Japonya (yalnızca Sompo GRS müşterileri için), Makao, Hong Kong ve Singapur’dan başlayarak, bölgedeki finans kurumları, konaklama, yaşam bilimleri, profesyonel hizmetler, gayrimenkul ve teknoloji endüstrilerindeki müşterilere hizmet verecek.

Sompo International Holdings CEO’su Chris Gallagher, “Sompo’nun bölgedeki köklü markası ve küresel ağı göz önüne alındığında, Asya-Pasifik pazarı, Sompo’nun yakın zamanda açıklanan Orta Vadeli Yönetim Planını desteklemek için ticari hatlar stratejimizi yürütmek için heyecan verici bir fırsat sunuyor” dedi.