NN, Romanya CEO’luğuna Kuldeep Kaushik’i atadı

NN Group, Kuldeep Kaushik’in resmî onay ve çalışma iznine tabi olarak 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren Romanya’daki NN CEO’su olarak atanacağını duyurdu. Kuldeep, görevi, geçtiğimiz dönemde  NN Türkiye’ye CEO olarak atanan Anna Grzelonska’dan sonra geçici CEO olarak  atanan NN Romanya CFO’su Gerke Witteveen’den devralacak.

Kuldeep, 2017’den beri Madrid, İspanya merkezli Operasyon ve Dönüşüm Direktörü olarak görev yaptığı AXA International ve New Markets’tan NN Group’a katıldı. Görevinde, 20’den fazla ülkede müşteri ve iş dönüşümünü, teknoloji ve veri stratejisini ve inovasyonu yöneten Kuldeep, AXA’nın Hong Kong, Asya Bölge Ofisi ve Genel merkezinde İş stratejisi, Operasyonlar ve Teknoloji stratejisine odaklanan çeşitli görevlerde bulundu. Kuldeep, HEC Paris’ten MBA ve Hindistan NIT Durgapur’dan mühendislik diplomalarına sahip.

1997’den bu yana  Romanya piyasasında etkinlik gösteren NN, hayat, konut, emeklilik ve sağlık branşları ile varlık yönetimi hizmetleri sunuyor. NN ülkede hayat ve emeklilik sektöründe pazar lideri durumunda.