İş dünyasının önemli isimleri Türkiye yatırım zirvesinde buluşuyor

Yatırım, yönetim danışmanlığı ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında faaliyet gösteren Applied Value Group, İstanbul’da geniş kapsamlı ve üst düzey isimlerin yer alacağı etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Grubun dünya genelindeki portföy şirketlerinden C level yöneticilerinin ve danışmanlık alanında üst düzey isimlerin katılımıyla düzenlenecek “off-site” etkinliği The Ritz-Carlton İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek. İş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı bu etkinlikte, önemli fırsatlar ve Türkiye yatırımları ele alınacak. 

Yatırım, yönetim danışmanlığı ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında faaliyet gösteren Applied Value Group, Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve bünyesinde 30’u aşkın şirket bulunan grup, Türkiye’de ev sahipliği yapacağı “off-site” etkinliği ile sektörün üst düzey isimlerini İstanbul’da ağırlayacak. Applied Value Group’un dünya genelindeki portföy şirketlerinden C level yöneticilerinin ve danışmanlık alanında üst düzey isimlerin katılımıyla düzenlenecek etkinlik The Ritz-Carlton İstanbul Hotel’de gerçekleştirilecek. Toplamda 150 kişilik bir katılımın beklendiği etkinlik, 8 Eylül’de başlayacak olan etkinlik 12 Eylül tarihine kadar devam edecek.

İş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı etkinlikte, Applied Value Yönetim Kurulu Başkanı Bruce Grant, Applied Value Türkiye Genel Müdürü Reyhan Baylan, İsveç Eski Başbakanı Carl Bildt, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih ve BNP Paribas Cardiff Ceo’su ve IS Türkiye Başkanı Cemal Kişmir konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye’deki faaliyetlerini hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini aktaran Applied Value Yönetim Kurulu Başkanı Bruce Grant, gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi: “Türkiye’nin eşsiz ve güçlü bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz. Siber güvenlik, dikey tarım ve depo yapımı gibi yeni sektörler odağımızda. Sene sonuna kadar yatırım miktarımızı 10 milyon dolara taşımayı hedefliyoruz. Türkiye pazarına 2025 yılına kadar 30-40 milyon dolar yatırım yapmayı öngörüyoruz. Gelecekte Türkiye için daha büyük bir ekip ve daha fazla yatırım da dâhil olmak üzere pek çok planımız var.”