Swiss Re’den Fransa’da BlaBlaCar ile ürün ortaklığı

Swiss Re, topluluk tabanlı seyahat platformu BlaBlaCar ve Admiral Group’un Fransız şubesi olan motor sigortası uzmanı L’olivier Assurance ile Fransa’da dijital bir motor ürünü başlatmak için yeni bir ortaklık duyurdu.

BlaBlaCar Coach adlı ürün, sürücülere kişiselleştirilmiş koçluk ve daha güvenli sürüş için ipuçları sunan bir akıllı telefon uygulaması ve yıllık araba sigortası ile sunuluyor.

Swiss Re’nin sürücü koçluğu ve değerlendirmesine yönelik teknolojisi Coloride tarafından desteklenen BlaBlaCar Coach uygulaması, yolculuğun başlangıcında etkinleştiriliyor ve sürücünün direksiyondaki davranışını analiz ediyor.

Swiss Re Fransa, Belçika ve Lüksemburg CEO’su Walter Eraud, “Alternatif mobilitede dünya lideri BlaBlaCar ve L’olivier Assurance kalibresinde bir sigorta ortağı ile bu işbirliğini başlatma ayrıcalığına sahip olmaktan mutluluk duyuyoruz. BlaBlaCar’ın mobilite teknolojisi uzmanlığı ve erişiminin güçlü birleşimi, L’olivier Assurance’ın çekici bir motor ürünü tasarlama yeteneği ve Swiss Re’nin üstün puanlama ve analitik yetenekleri, motor endüstrisinin bu önemli segmentini dönüştürme potansiyeline sahip. Ürün lansmanı için heyecanlıyız.” dedi.