Auto King Acente Platformu yayında

Otomotiv bakım ve onarım hizmetleri şirketi Auto King, sigorta acentelerin işlemlerini kolaylaştıran Acente Platformu’nu kullanıma açtı.

Mini onarım, hasar onarımı, mekanik, oto bakım ve koruma sistemlerinin yanı sıra ekspertiz alanında da hizmet veren Auto King, bir aracın tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan sistemi ve “değiştirmiyoruz, onarıyoruz” prensibiyle araç sahiplerine zaman ve bütçe tasarrufu sağlamanın yanı sıra, ülke ekonomisine ve sigorta firmalarına da önemli bir katkı sağlıyor. Değiştirilmesi istenen otomobil parça ve aksamlarının onarımının yapılması aracın ikinci el satış değerini koruduğu gibi parça ithalatı yapılmasının da önüne geçiyor. Auto King’in ‘orijinalliği korumaya’ yönelik hizmet prensibi ile sigorta şirketleri de kasko poliçelerinde kâra geçiyor.

 

Acente Platformu nedir?

Kasko ve trafik sigortaları kapsamında pek çok sigorta firması ile çözüm ortaklığı yapan Auto King, trafik kazası, park halinde çarpma, çarpılma ve aniden yağan dolu sonucu oluşan hasarlarda Türkiye genelinde 57 servis merkezi ile hizmet veriyor. Sektörde 20. yılını geride bırakan Auto King, müşterileri kadar iş ortaklarının da hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.

Sektördeki inovasyon atağına bir yenisini daha ekleyen Auto King’in Acente Platformu, iş ortağı acentelere sağladığı kolaylığın yanı sıra benzersiz bir sadakat programını da içeriyor. Acente Platformu’nu kullanan acenteler, yaptıkları her işlemde puan kazanacak ve kazandıkları puanlarla platformda sunulan pek çok hediyeye sahip olabilecekler.

Sigortacılık sektöründe önemli bir role sahip olan acentelerimizin hasar takiplerini kolaylaştıracak ve hızlandıracak online bir platform olan Auto King Acente Platformu, acentelerin müşterilerine karşı sağladığı “ güven” duygusunu da pekiştirecek olanaklar sağlıyor. Auto King Acente Platformu ile acenteler, hasarlı aracın tüm işlem süreçlerini anlık takip edebilir, araçla ilgili anlık online bilgi alabilir ve Auto King kampanyalarından haberdar olabilirler.

Auto King web sitesindeki online işlemler bölümünden ulaşılabilen Auto King Acente Platformu, İOS ve Android sürümleri ile de rahatlıkla kullanılabiliyor.