Amazon Business’den üyelerine özel sigorta çözümleri

Amazon Business, Amazon Business Prime üyelerine özel yeni online sigorta ürünleri sunmak için Londra merkezli SME insurtech Superscript ile işbirliği yaptı. Business Prime üyelik programı aracılığıyla mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler ve küçük işletmeler için temel teminat sağlayacak hizmetler, platforma üye olanlar için özel olarak tasarlandı.

Haberlere göre Amazon, insurtech’in Birleşik Krallık Business Prime üyeleri için sigorta satın alma sürecini %20 indirimle kolaylaştırabilen tescilli teknoloji ve sigortacılık uzmanlığının birleşimi nedeniyle 2015 yılında kurulan Superscript ile işbirliği yapmayı seçti. Üye bölümünden Business Prime üyeleri, Amazon hesaplarını kullanarak Superscript’e giriş yapabiliyor ve teklif yolculuğuna başlayabiliyor. Kullanıcı dostu çözümün, onlara on dakikadan kısa bir sürede özelleştirilmiş sigorta sağlayacağı bildiriliyor.

Superscript online müşteri portalına giriş yapılarak herhangi bir zamanda yönetilebilen ve değiştirilebilen esnek teminat, Business Prime üyeleri için yalnızca aylık abonelik ve indirimli olarak çalışıyor.