Global Risk Solutions Dubai’de ofis açtı

Risk yönetimi çözümleri sunan Miami merkezli Global Risk Solutions (GRS), Dubai’de bir ofis açarak küresel ayak izini genişletmeye devam ediyor.

Londra merkezli GRS International CEO’su Adam Humphrey, “BAE önemli bir stratejik pazar ve müşterilerimize temel uzmanlık liderliğindeki, çok disiplinli talep yönetimi teklifimize dayanan güçlü bir hizmet teklifi sunmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

meinsurancereview.com’da yer alan habere göre, Dubai’deki ekibin başında, GRS’ye Ortadoğu Bölge Direktörü olarak katılan Jim Pittman yer alıyor. Yeminli Sigorta Uygulayıcı ve Yeminli Mali Müşavir olan Pittman sektörde 34 yılı aşkın bir tecrübeye sahip. Ekspertiz kariyerine 1987 yılında başlamış ve sigortacılar, aracı kurumlar ve uluslararası ekspertiz şirketlerinde üst düzey görevlerde bulundu.

GRS, riskleri yönetmek ve maliyetleri kontrol altına almak için insanları, süreçleri ve teknolojiyi sunarak, kurumsal ve sigorta sektörü müşterilerinin mülk ve kaza iddialarına, doğal afetlere, siber ve çevresel olaylara hızlı ve etkili bir şekilde yanıt vermesini sağlıyor.