Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı bugün…

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı, bugün düzenleniyor.  “İklim Değişimi, Doğal Afetler – Sigorta ve Reasürans Dünyasında YeniRisk Yaklaşımı” başlıklı on line konferansa ulusal ve uluslararası alanda uzman isimler katılacak.

Türkiye Sigorta Tatbikatçıları Derneği (STD) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı, bugün iki ayrı oturumda online olarak gerçekleşecek. Alanında uzman isimlerin yer alacağı konferans koronavirüs tedbirleri sebebiyle bu yıl da webinar olarak gerçekleştirilecek. STD Başkanı Fahri Altıngöz’ün açılış konuşması ile saat 11.00’de başlayacak olan konferans, Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği Başkanı Atilla Benli ve Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Mete Güler’in konuşmaları ile devam edecek.

Uluslararası konuşmacılar

IUC Group CEO’su Menekşe Uçaroğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan “Underwriting/Fiyatlandırma ve Modelleme” başlıklı 12.15’te başlayacak olan ilk oturumda; Ernst Rauch (Munich Re), Maruice Williams (Willis), Nicolas Gregory (Swiss Re), Prof. Dr. Sinan Akkar (Türk Re), Tom Johansmeyer (Verisk) ve Marie-Laure Fandeur (Scor) konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

İlk panelin ardından anahtar söz alacak olan Tim Hardy (AIDA), ikinci panelin açılış konuşmasını yapacak. Xprimm’den Daniela Ghetu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Hasar/Risk Yönetimi” başlıklı, konferansın 2. ve son oturumunda ise Cem Öztürk (MRC), Nicoleta Radu (Paid), Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (İTÜ), Selim Uçer (Doktar), Serpil Günal (TARSİM) ve Ted Gregory (Verisk) konuşmacı olarak oturuma katılım gösterecek.

Konferansın konu başlıklarına ve program detaylarına http://www.iiicturkey.com  web sayfasından ulaşabilir, kayıt için www.iiicturkey.comadresine bağlanabilirsiniz.