Ceyhan Hancıoğlu: Bana her zaman ulaşabilirsiniz

HDI Sigorta, daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak adına, geri bildirim süreçlerine Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu öncülüğünde yeni bir soluk getiriyor.

Paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlayarak üst düzey memnuniyeti hedefleyen HDI Sigorta, sektörde bir ilk olarak ‘‘Ceyhan Hancıoğlu Sizi Dinliyor’’ açık e-mail uygulamasını başlattı. Böylelikle HDI Sigorta müşteri, acente ve iş ortakları “[email protected]”  mail adresi üzerinden Hancıoğlu’na direkt olarak ulaşarak görüş, öneri ve taleplerini iletebilecek; değerlendirme sonrasında geri dönüş alabilecekler. Tüm paydaşları ile açık iletişime dayalı, güçlü ve uzun soluklu ilişkiler kurmak amacıyla başlatılan uygulamaya ilginin yoğun olacağı bekleniyor.

Müşteri ve paydaşlarını, çözüm süreçlerinin bir parçası haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu konuya ilişkin ‘‘HDI Sigorta olarak başarılarımızın arkasında müşteri odaklı yaklaşımımız ve müşterilerimizin memnuniyeti var. Sigortalılarımız için fark yaratma gayretiyle her geçen gün müşterilerimizin risk algıları ve beklentilerine özel olarak tasarlanan hizmetleri hayata geçiriyoruz. ‘‘Daha İyisi için Sözümüz Var’’ mottosu ile çıktığımız bu yolda, ekip arkadaşlarım ile sürecin her noktasına ben de temas edeceğim. Bundan sonra tüm paydaşlarımız gerek görmeleri halinde direkt benimle iletişime geçebilecekler. Tüm kanallardan aldığımız geri bildirimleri hassasiyetle inceleyerek her geri bildirimi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğiz.’’ açıklamalarında bulundu.