MAPFRE Sigorta’ya PERYÖN’den anlamlı ödül!

Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alan MAPFRE Sigorta, insana değer veren çalışma ve uygulamaların değerlendirildiği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi kategorisinde ödüle layık görüldü.

PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 13’üncü kez sahiplerini buldu. MAPFRE Sigorta, fırsat ve cinsiyet eşitliğine yönelik uygulamaları ile Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi kategorisinde PERYÖN İnsana Değer Ödülü’nün sahibi oldu.

Fırsat ve cinsiyet eşitliğinin kurum kültürlerinin en önemli parçası olduğunu söyleyen MAPFRE Sigorta İnsan ve Organizasyon Direktörü Elif Özgür, “İnsan ve toplum odaklı bir şirket olan MAPFRE Sigorta’nın tüm İK uygulamalarının özünde çalışanları ve toplum için fark yaratabilme gayesi yatıyor. Yürüttüğümüz tüm fırsat eşitliği çalışmalarımız ve programlarımız sayesinde PERYÖN İnsana Değer Ödülü’ne layık görülmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödülün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde verilmesi bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Kadınların kendini her alanda güvende hissettiği, şiddetin hiçbir türüne maruz kalmadığı, toplumsal cinsiyet eşitliğinin olduğu bir dünya hepimizin hayali. Bu hayali gerçekleştirmek için şiddete karşı uluslararası mücadelede biz de sonuna kadar varız. Sektörümüzde de fırsat ve cinsiyet eşitliği odaklı yaklaşımların ve uygulamaların artmasına öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.