TÜGAP üyelerinin bu yılki durağı Ukrayna oldu

Türkiye Girişimci Acenteler Platformu (TÜGAP), her yıl üyelerinin katılımıyla düzenlediği geleneksel gezi için bu sene kültür ve tarihin bütünleştiği Ukrayna’nın başkenti Kiev’deydi. Gösterdikleri yüksek performans ve elde ettikleri başarı sonucunda düzenlenen geziyle moral bulan üyeler , 4 gün boyunca Ukrayna’nın tarihi dokusu, eşsiz mimarisi ve büyüleyici doğasını keşfettiler.

TÜGAP Kurucu Başkanı Abdulcelil Alkış , Kiev gezisinde üyelerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti: “Üyelerimizin değerli katkılarıyla başarılı bir yılı tamamlamak üzereyiz. Bugüne kadar yaptıklarımızı değerlendirmek ve önümüzdeki dönem için enerji toplamak üzere Kiev’e geldik. Tabi acentelerin organize ettiği , kampanya ve hedeflere bağlı olmayan bir yurt dışı gezisi olduğundan oldukça önemli bir adım olarak görüyoruz. Sigortalı – Acente – Sigorta Şirketi üçgeninde şeffaf ve güvene dayalı iletişim başarının anahtarıdır. Sigortalılarımıza , almış oldukları ürünlerin imkan tanıdığı tüm hizmetleri her koşulda doğru bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen acentelerden oluşan platformumuz, yetkin, eğitimli üyeleri ile tüm branşlarda gündemi, kanun ve kuralları, sigortacılık güncelini takip ederek başarılı büyümemize devam ediyoruz. Üyelerimizin tüm şirketlerdeki yüksek performansı ve çalışmalarımızın sonuca dönerek tüm tarafları memnun etmesi ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Birbirimizle rekabet değil birlikte dayanışma ruhuyla hepimizin kazançlı çıktığı yeni bir model geliştirdik. Pandemi şartlarına bağlı olarak gelecekte çok daha fazla yurt dışı gezisi düzenlemeyi planlıyoruz.

TÜGAP Zonguldak üyesi Sibel Yıldız gezi hakkında düşüncelerini şöyle ifade etti: “Başarı ekip işidir. Dolayısıyla birlikte mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızla iş temposundan kısa bir süre de olsa uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek için düzenlenen gezi şüphesiz üyeler arası ilişkileri geliştirmekte, aidiyeti arttırmakta, birlikte çalışma arzusunu ve moral motivasyonu yükseltmektedir.’’

TÜGAP Ankara üyesi Abdullah Aracı: ‘‘Platformumuzun düzenlediği bu geziye katılmaktan dolayı çok mutlu oldum. Gezi sonucunda, çok güzel izlenimlerle ayrıldık. İlginç yerler gördük. TÜGAP’ımızın, her şeyin en iyisini yapmak için hiçbir özveriden kaçınmadığını izledik. Bu tür gezilerin, tüm ekip arasındaki ilişkileri ve bağları güçlendirdiğine inanıyorum.”

TÜGAP Adana üyesi Fatin Aktaş: “Özellikle benim gibi genç ve seyahat etmeyi seven birisi için bu seyahatlerde bulunma, yeni insanlar tanıma ve yeni yerler görmesine olanak tanıyan TÜGAP’a çok teşekkür ederim. Daha gezecek çok yerimiz, biriktirecek çok hatıramız olduğuna inanıyorum ve gelecek seyahatleri büyük bir heyecanla bekliyorum! Teşekkürler TÜGAP ”dedi.