Anadolu Sigorta Sağlık Sigortasında “En İtibarlı İş Ortağı”

Anadolu Sigorta, Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle ve Deloitte Türkiye’nin katkılarıyla gerçekleştirilen B2B Excellence Awards’ın, Tamamlayıcı/Özel Sağlık Sigortası kategorisinde “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi.

Sigorta sektöründeki başarısını aldığı ödüllerle tescillemeye devam eden Anadolu Sigorta, önemli bir ödülün daha sahibi oldu. Marketing Türkiye ve Kuantum Araştırma iş birliğiyle ve Deloitte Türkiye’nin katkılarıyla gerçekleştirilen, B2B Excellence Awards’ta Tamamlayıcı/ Özel Sağlık Sigortası kategorisinde ödüle layık görülen Anadolu Sigorta, 19 farklı kategoride belirlenen “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”ndan biri oldu.

Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı seçildikleri B2B Excellence Awards’ın “Tamamlayıcı/ Özel Sağlık Sigortası” kategorisinde ödül kazanmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erberk, “Sağlık sigortaları alanında oldukça geniş bir kitleye sahip olmakla beraber, sektördeki payımızı her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Bu noktada mevcut ve potansiyel müşterilerimizin bize olan güveni oldukça önem taşıyor. Ekip olarak bu güveni ve sadakati üst seviyelerde tutmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaya devam ediyoruz. Marketing Türkiye, Kuantum ve Deloitte aracılığıyla aldığımız bu ödülün de başarımızın önemli bir göstergesi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

B2B Excellence Awards’ta “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”nın çalışmaları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kapsamlı bir araştırmayla değerlendirildi. Toplamda 70 bin dakikayı aşan, 12 ilde 2 bin 800 işletmeyle gerçekleştirilen araştırma sonucu Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları belirlendi. Kuantum Araştırma tarafından yapılan araştırmaya dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Deloitte Türkiye uzmanlığı katkı sağladı. 19 kategoride ilk üçü oluşturan Türkiye’nin önde gelen başarılı firmaları seçildi.