KASİDER yönetim kurulu Zurich Sigorta’da toplandı

Kadın Sigortacılar Derneği (KASIDER) Aralık ayı yönetim kurulu toplantısını Zurich Sigorta ev sahipliğinde, Zurich Sigorta genel müdürlük ofisinde gerçekleştirdi.

KASIDER, Aralık ayı yönetim kurulu toplantısını Zurich Sigorta genel müdürlük ofisinde gerçekleştirdi. Zurich Sigorta CEO’su Yılmaz Yıldız ve Teknik ve Reasürans Grubu Genel Müdür Yardımcısı Banu Tuncel’in de katılımıyla KASIDER’in geçmiş üç yıla ait aktivitelerine ilişkin kısa bir özet veren dernek yönetim kurulu başkanı Sema Tüfekçiler, önümüzdeki dönemde yapılacak projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Yılmaz Yıldız, küresel uygulamaların yanı sıra Zurich Sigorta olarak “çeşitlilik ve kapsayıcılık” konusunda yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde çeşitli STK’lar ile gerçekleştirilebilecek işbirliği olanakları hakkında bilgilendirmede bulundu. Yıldız, sözde değil özde destek konusunda kadınların yanında olduğunu ve olacağının altını çizerken önümüzdeki dönem KASIDER Mentor Programı’nda gönüllü olarak görev alacağının da sözünü verdi.