HDI Sigorta’nın spora desteği tam gaz…

HDI Sigorta, Türkiye’nin güzide kulüplerinden Nurdağı Belediye Spor Kulübü ile Erkek Futbol ve Hentbol Takımları özelinde sponsorluk anlaşması imzaladı.

Uzun yıllardır birçok spor dalı ve farklı liglerde mücadele eden takımlara verdiği sponsorluk desteği ile adından sık sık söz ettiren HDI Sigorta, Nurdağı Belediye Spor Kulübü Erkek Futbol ve Hentbol Takımları ile forma sponsorluğu özelinde iş birliğine imza attı.

Taraflar arasındaki anlaşmaya göre bir yıllık süre ile THF 1. Lig’de mücadele eden Hentbol Takımı ve Gaziantep 1. Amatör Lig’de yer alan Futbol Takımının, formalarının göğüs kısmında ‘’HDI Sigorta’’ yer alacak.

Geçtiğimiz gün sade bir tören ile HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ile bir araya gelen Nurdağı Belediye Spor Kulübü Asbaşkanı Abdülkadir Yüksel, ‘‘Kulübümüze sponsor olarak gücümüze güç katan, Sayın Ceyhan Hancıoğlu başta olmak üzere tüm HDI Sigorta Ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İş hayatındaki güçlü ortaklığımızı buraya da taşımış olmak benim için çok kıymetliydi. Beraber uzun yıllar nice başarılara imza atmak dileğiyle, iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Genel Müdür Hancıoğlu, iş birliğine ilişkin “HDI Sigorta olarak popüler takım ve branş ayrımı yapmaksızın elimizden geldiğince çok spor kulübüne dokunmaya çalışıyor, ülke sporuna ve sporcusuna destek sağlayacak her fırsatta yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bu amaç doğrultusunda, Nurdağı Belediye Spor Kulübü ile bir anlaşmaya imza atıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu anlaşma aynı zamanda kadim bir dostluğun başlangıcıdır. Gaziantep’in gözdesi iki takımımıza da mücadelelerinde başarılar diliyorum.’’ açıklamalarında bulundu.