Kadrajımda Sigorta 2022 Fotoğraf yarışması başvuruları başladı!

Kadrajımda Sigorta fotoğraf yarışması 2022 başlıyor.  Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından Türkiye Sigorta Birliği sponsorluğunda düzenlenen ‘Kadrajımda Sigorta’ fotoğraf yarışması ile ‘sigorta’yı anlatan en güzel üç kare ödüllendirilecek.

Yarışmaya katılacak fotoğrafların ‘Sigorta nedir?’ gibi doğrudan veya ‘Neden sigorta yaparız?’ gibi dolaylı yoldan ‘sigorta’ konusunu anlatmaları beklenmektedir. Örneğin; risk, zarar, tehlike, sahip olunanlar, istikrar, güvence gibi sigortayla bağlantılı kavramlar fotoğraf karesine yansıtılabilir. Dileyenler, fotoğraf karesinde konu edindikleri kavram ile sigorta arasında kurdukları ilişkiyi kısa bir yazıyla anlatabilir. Sigorta ve sigortayla bağlantılı kavramların fotoğraf karesine yansıtılma şekli ve kurulan ilişki tamamen fotoğrafçının hayal gücüne bağlıdır.

Seçici kurul tarafından seçilerek ödüllendirilecek olan üç fotoğraf, yine seçici kurul tarafından beğenilen 30 fotoğrafla birlikte, sigortanın bilinirliğini artırmak ve sigorta bilincini geliştirmek amacıyla her yıl mayıs ayının son haftasında kutlanan Sigorta Haftası (28 Mayıs-1 Haziran) boyunca Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde tüm fotoğraf severler için sergilenecek.

10 Mayıs 23.59’a kadar Şartnamede belirtilen kriterlere uyan fotoğraflarınızı yukarıdaki linkten üye olarak sistemimize yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için Yarışma Şartnamesini okuyabilirsiniz.

Konu ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.