Generali Sigorta’dan araç sahiplerine özel “Avantaj Paket”

Generali Sigorta, Benim Kaskom sigortası kapsamında sunduğu “Avantaj Paket” ile sigortalıları hayatlarını kolaylaştıracak fırsatlarla buluşturuyor.  Avantaj Paket, indirimli yaz/kış lastik korumasından indirimli lastik teminine, indirimli rent-a-car (araç kiralama) imkanından kaza durumunda aracın çekimi sonrasında tamirhaneden adrese teslim ve özel şoför hizmetine kadar birçok alanda önemli avantajlar sunuyor.

“Fiyatını Kendin Belirle” opsiyonu ile, her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkanı vaat eden Benim Kaskom sigortası altında temin edilebilen “Avantaj Paket”in araç sahiplerine sunduğu ayrıcalıklar şu şekilde:

İndirimli lastik temini olanağı

Generali Sigorta, “Avantaj Paketi” alan her müşterisine yaz-kış lastik muhafaza hizmetinden ücretsiz faydalanma olanağı sunuyor. Lastiklerin sökülüp takılmasının da dahil olduğu hizmet kapsamında araç sahipleri kış lastiklerini yaz aylarında, yaz lastiklerini ise kış aylarında uygun koşullar ve özel ortamda saklama imkanına sahip oluyor. Hizmetten faydalanma kararı alan tüm müşteriler ekonomik özel indirimli fiyatlardan da yararlanıyor. Generali Sigorta, hizmetten yararlanan tüm müşterilerinin uygun fiyata Bridgestone ve Lassa marka lastik temin etmesini de sağlıyor. Hizmet kapsamında binek araç lastiklerinde kampanyalar dahil %15 indirim imkanı da söz konusu.

İndirimli rent a car fırsatı

Anlaşmalı firmalar vasıtası ile yapılacak kiralık araç organizasyonlarında sigortalı, özel indirimli anlaşmalı fiyatlardan faydalanma şansını yakalıyor.

Tamirhaneden adrese teslimat

Avantaj Paket, aracın kaza durumu sonrasında onarımının ardından, sigortalının ikametgah adresine veya talep ettiği herhangi bir adrese, limit dahilinde teslim edilmesi de sağlanıyor. Aracın teslimi, şehir merkezlerinde tek yön 40 km ile sınırlı olmak üzere ücretsiz, şehir merkezi dışında kalan bölgelere (ilçelere) ücrete tabi durumda olarak gerçekleşiyor. Bu hizmet, yılda bir (1) kez ve sigortalı aracın ilk çekiminin Generali Asistans Hizmetleri tarafından yapılmış olması şartıyla sağlanıyor.