Anadolu Hayat Emeklilik’ten “İleri Dönüşüm Fikirleri”

Giderek artan tüketim dünyasında atık miktarını azaltmayı amaçlayan Anadolu Hayat Emeklilik, sürdürülebilir bir gelecek için “İleri Dönüşüm Hareketi”ni başlattı. Kullanılmayan eşyaları dönüştürüp, biraz da yaratıcılıkla yeni bir işlev kazandırarak yeniden kullanıma sokmayı amaçlayan İleri Dönüşüm Hareketi kapsamında “Çöpçüler TV” Youtube kanalı ile iş birliği yapan Anadolu Hayat Emeklilik, sosyal medya hesaplarından ileri dönüşüm fikirlerini içeren videoları yayınlamaya başladı.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektöründe sürdürülebilir faaliyetleriyle adından söz ettiren Anadolu Hayat Emeklilik, başlattığı İleri Dönüşüm Hareketi kapsamında, kullanılmayan eşyaları faydalı eşyalara dönüştüren Youtube kanalı Çöpçüler ile iş birliği yaparak sosyal medya hesapları üzerinden öğretici videolar yayınlıyor.

Artan tüketim dünyasında atık miktarını azaltmak amacıyla İleri Dönüşüm Hareketi’ni başlatan Anadolu Hayat Emeklilik’in “İleri Dönüştür, Geleceği Değiştir” sloganıyla ocak ayında yayına aldığı videoda bisiklet tekerleğinden bir duvar saatinin nasıl yapılabileceği anlatılıyor. İşlevini yitirmiş, artık kullanılamayacak duruma gelmiş objeleri çöpe atmak ve yenilerini almak yerine yaratıcı fikirlerle ikinci bir şans vererek yeniden kullanıma sokmak üzerine kurulu videolarda, herkes tarafından kolaylıkla uygulanabilecek fikirler aktarılıyor.

Bisiklet tekerleğini duvar saatine dönüştürmek için evde bulunan hangi malzemelerin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylar videoda yer alıyor:

https://www.youtube.com/watch?v=O_ywXNyr4Bk

Anadolu Hayat Emeklilik’in konuyla ilgili hazırladığı diğer videolara ise şu linklerden ulaşılabilir:

AHE YouTube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCYi8q4z0F1d2Ho2HpwSHEqw

AHE Blog:

https://www.anadoluhayat.com.tr/blog