Arex Sigorta’nın ‘Mobil Sahne’si perdelerini açıyor

Geçtiğimiz hafta sermayesini iki katına çıkarma kararı alan ve hizmet verdiği tüm branşlarda sektöre hızlı bir giriş yapan Arex Sigorta bu başarısını sanatla buluşturuyor.

Yaptığı işlerle sektörde adından söz ettiren Arex Sigorta sanata destek çalışmaları kapsamında “Halk Otobüsünde Tiyatro” mottosuyla yola çıkan TiyatroPol’e sponsor oldu.

Otobüs içinde oyunlarını sergileyecek ekibin perdede olacakları sahnenin adı artık “Arex Mobil Sahne” olarak anılacak. Bu güzel projeye ev sahipli yapacak olan Arex Mobil Sahne yolcularını Kadıköy İskelesi’nde bulunan Haldun Taner Sahnesi’nin önünden alacak Kadıköy Altıyol istikametine devam edecek ardından oradan da yine Haldun Taner Sahnesi’nin önüne gelerek yolculuğunu sonlandıracak. Arex Mobil Sahne otobüsü bugün seyahatine başlayacak ve bu akşam 20.30’da ilk seyircilerini misafir edecek.

Ayrıca yolculuk boyunca tüm seyirciler Arex Sigorta tarafından Ferdi Kaza Sigortası ile tüm risklere karşı güvence altında olacaktır.

Demir; “Biz ince zevklere sahip ve amatör ruhu destekleyen bir şirketiz”

Arex Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir, sanatın toplum için kıymetini belirterek; “Bu proje ile ilk tanıştığımızda oldukça heyecanlandık ve katkı sunarak yanında olmak istedik. Toplumumuzun sanatla buluşmasına katkı sunmak bizim için oldukça değerli. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ sözünü hafızalarımızda her zaman canlı tutuyor ve sanata katkıda bulunmanın sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Biz sanatın her dalına olduğu gibi tiyatroya da kıymet veren, ince zevklere sahip ve amatör ruhu destekleyen bir şirketiz. Bu iş birliğinin hem sektörümüze hem de sanata yeni bir kapı aralamasını diliyoruz.” dedi.

Akbulut; “Arex Sigorta’nın desteği projemiz için çok kıymetli”

TiyatroPol ekibinin yapımcısı ve aynı zamanda oyuncusu Erkan Akbulut, bu iş birliğinin sürdürülebilirlikleri için çok kıymetli olduğunu belirterek; “Bu projenin uzun zamandır hayalini kuruyorduk. Türlü engelleri aşarak hayata geçirdiğimiz için oldukça mutluyuz. Süreç boyunca en önemli desteği aldığımız ve sahnemize ismini veren Arex Sigorta’ya ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Çünkü onların bu desteği projemizin sürdürülebilirliği açısından çok kıymetli. Oyun boyunca tüm seyircilerimizin sigortalı olmaları da daha güvenli bir deneyim yaşamalarına olanak tanıyacak. Oyunumuzu izlemek isteyen ve otobüste tiyatro deneyimini tatmak isteyen sanatseverleri Arex Mobil Sahne’ye bekliyoruz. Oyunumuzun biletlerini Mobilet’ten temin edebilirler.” dedi.