Sigortacılık ödül programı Smart-i Awards başvuruları başladı!

Sigortacılığın gelişmesini hedef alan ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak bunların gelişimindeki iş modellerinin, deneyimlerin paylaşılmasını sağlamak ve sektördeki yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla düzenlenen Smart Insurance Awards için başvurular 1 Mart itibarıyla başladı.

Akıllı Yaşam Dergisi ve Sigorta Gündem’in 10’uncu kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen yarışma, InsurTech’lerin sigorta şirketleri ve sigortalıların hayatına etkisinden hareketle projelendirildi. Sigorta sektörünü ve bu sektöre hizmet veren diğer paydaşların bir araya getirilmesiyle oluşturulacak diyalog ortamının sinerjisini tüm aktörler için bir kazan-kazan ekosistemine dönüştürmek üzere gelenekselleştirilecek yarışma, sigorta sektöründe inovasyona dayalı Türkiye’nin ilk ödül programı olarak öne çıkıyor.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

PSM Proje Danışmanı Tülin Çakmak, Smart-i Awards programıyla ilgili şu bilgileri paylaşıyor: “Yine Erişim Medya bünyesinde 5 yıl önce başlattığımız PSM AWARDS organizasyonuyla sektörde bir ilke imza atmıştık. Her yıl üst üste başvuru rekorları kıran bu etkinlikte edindiğimiz tecrübeyi şimdi de sigorta sektörüyle omuz omuza ve yine inovasyon için kullanacağız. Ancak bu kez yolumuz daha açık; çünkü engelleri ve çıkmaz sokakları biliyoruz. Bu deneyimin bizi varmak istediğimiz hedefe daha hızlı ulaştıracağa inanıyorum. Smart-i Awards, bir yarışmadan ziyade herkesin kazanacağı bir ekosistem yaratmak üzerine kurgulanmış bir konferans ve etkileşim platformu da olacak. Sigortacılığı ve bu sektöre hizmet veren tüm paydaşları katılmaya ve desteklemeye davet ediyorum.”

Yarışma başvuruları 30 Nisan 2022 tarihine kadar online ortamda (www.smartinsuranceawards.com) devam edecek. Destekleyenler arasında katılmak için bize ulaşın: [email protected]