TARSİM Fotoğraf Yarışması 2022 başvuruları başladı!

TARSİM Fotoğraf Yarışması 2022 başvuruları başladı! “Türkiye’de Tarım” konulu fotoğraflarınızı 15 Mayıs 2022’ye kadar fotondernegi.com/tarsim adresine gönderebilirsiniz.

TARSİM tarafından, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) ile birlikte düzenlenen “Türkiye’de Tarım” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Fotoğraf yarışması ile tarım faaliyetlerinin öneminin vurgulanması, bu faaliyetlerin kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekilmesi, ülke genelindeki çiftçiler nezdinde tarım sigortaları ile ilgili farkındalığın arttırılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

TARSİM’in aynı zamanda fotoğraf sanatına verdiği değerin bir göstergesi olan yarışma, Seçici Kurul Üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) üst düzey yöneticileri, Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) Yönetim Kurulu Üyeleri ve birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olacak. Yarışma için birincilik ödülü 7.500 lira, ikincilik ödülü 6.500 lira, üçüncülük ödülü 5.000 lira ve 3 adet mansiyon ödülü ise 1.500’er lira olarak belirlendi.