Auto King’in kolay ve avantajlı acente platformu yayında

Otomotiv bakım ve onarım hizmetleri markası Auto King, sigorta acentelerinin işlemlerini kolaylaştıran Acente Platformu’nu kullanıma açtı.

Auto King’in Acente Platformu’nu kullanan acenteler, yaptıkları her işlemde puan kazanacak ve kazandıkları puanlarla platformda sunulan pek çok hediyeye sahip olabilecek. Ayrıca hasarlı aracın tüm işlem süreçlerini takip edebilecek, araçla ilgili anlık online bilgi alabilecek.

20. yılını geride bırakan otomotiv bakım ve onarım hizmetlerinde Türkiye’nin öncü markası Auto King, müşterileri kadar iş ortaklarının da hayatını kolaylaştıracak adımlarına bir yenisini daha ekledi. Auto King sektörüne yenilik, teknoloji ve inovasyon ile değer katarak devam ediyor ve sigortacılık sektöründe önemli bir role sahip olan acentelerin hasar takiplerini kolaylaştıracak ve hızlandıracak online bir platform olan Auto King Acente Platformu’nu kullanıma açıyor.

Kasko ve trafik sigortaları kapsamında pek çok sigorta firması ile çözüm ortaklığı yapan Auto King, trafik kazası, park halinde çarpma, çarpılma ve aniden yağan dolu sonucu oluşan hasarlarda Türkiye genelinde 56 servis merkezi ile hizmet veriyor. Sektörde 20. yılını geride bırakan Auto King, müşterileri kadar iş ortaklarının da hayatını kolaylaştıracak adımlarına bir yenisini daha ekleyerek Auto King Acente Platformu’nu yayına açtı. Platformu kullanan acentelere yaptıkları her işlemde puan kazandıran ve kazandıkları puanlarla platformda sunulan pek çok hediyeye sahip olma imkânı tanıyan uygulama Auto King’in müşterileri kadar iş ortaklarının da hayatını kolaylaştıracak. Ayrıca Auto King’in kolay ve avantajlı acente platformu üzerinden Auto King servislerine yapılacak ilk araç yönlendirmesinde ilgili acenteye Auto King markalı Seramik Sonrası Bakım ve Koruma Seti hediye edilecek.

Acentelerin hasar takibi de kolaylaşıyor

Sigortacılık sektöründe önemli bir role sahip olan acentelerin hasar takiplerini kolaylaştıracak ve hızlandıracak online bir platform olan Auto King Acente Platformu, acentelerin müşterilerine karşı sağladığı “güven” duygusunu da pekiştirecek olanaklar sağlıyor. Auto King Acente Platformu ile acenteler, hasarlı aracın tüm işlem süreçlerini takip edebilecek, araçla ilgili online bilgi alabilecek ve Auto King kampanyalarından haberdar olabilecekler.

Auto King web sitesindeki online işlemler bölümünden ulaşılabilen Auto King Acente Platformu, İOS ve Android sürümleri ile de rahatlıkla kullanılabilme imkanı sunuyor.