Lloyd’s Lab’in sekinci grubuna katılacak 11 insurtech açıklandı

 

Lloyd’s, Lloyd’s Lab’in sekizinci grubuna katılacak olan sonraki on bir InsurTech girişlerini duyurdu.

Lloyd’s 150’den fazla başvuru aldığını ve bu başvuruların son on bir seçkiye indirgendiğini belirtti. Bunlar, 25 Nisan 2022’den itibaren Lloyd’s Lab’in bir sonraki grubunu oluşturacak. Ekipler, Lloyd’s pazarının karşı karşıya olduğu sorunları ve zorlukları ele almak için sigorta ürünleri oluşturmak için çalışacak.

Lloyd’s Lab kohort sekizi için seçilen takımlar şöyle:

Kita – Daha yüksek kaliteli karbon giderme çözümleri sağlamak ve olumlu iklim etkisi yaratmak için gönüllü karbon piyasalarına sigorta sağlıyor.

Persefoni – SaaS Platformu, şirketlerin ve finansal kurumların paydaşları ve düzenleyici iklim açıklama gerekliliklerini ve taleplerini kolayca karşılamasını sağlayan küresel bir yazılım şirketi.

Kettle – Derin öğrenme ve reasürans kullanarak dünyayı iklim değişikliğine karşı korumayı amaçlayan Bermuda merkezli bir Reasürans MGA’sı.

Otonomi – Çözüm sürelerini 45 günden 45 dakikaya indirerek, hem müşteriler hem de taşıyıcılar için idari maliyetleri %50’den fazla azaltarak ve algoritmik sigortacılık çözümleri sunarak, kargo poliçe sahiplerinin tazminat alma şeklini değiştiren blok zinciri etkin bir parametrik sigorta platformu.

Privateer Space – Dünyaya yakın uzayda uzay güvenliği, sürdürülebilirlik ve güvenliğe odaklanan bir uzay uygulamaları teknolojisi sunar.

Definely – Sözleşmelerin nasıl anlaşıldığını yeniden tanımlayan Microsoft destekli bir yazılım şirketidir. Definely’nin araçları, profesyonellerin karmaşık sözleşmeleri anlama ve inceleme şeklini optimize ederek sözleşme yaşam döngüsünü ve gelire ulaşma süresini kısaltır.

Marmelat – Sigortacılar için oluşturulmuş basit bir anlaşma fiyatlandırma ve veri yakalama sistemi.

FRISS – Sigortacıların portföylerindeki riski daha iyi anlamalarına, uyumlu kalmalarına, dolandırıcılığı tespit etmelerine ve uçtan uca sigortalama ve talep yaşam döngüsü boyunca daha iyi kararlar almalarına yardımcı oluyor.

InsurX – Karmaşık ticari sigorta piyasası için dijital kapasite değişimidir. Tescilli algoritmik eşleştirme teknolojisini kullanarak komisyoncu ve taşıyıcı takip kapasitesi ticaretini geliştirir.

ClearConnect – Tescilli teknolojisi sayesinde ClearTrac, taşımacılık ve sigorta sektörlerindeki paydaşlara, yoldaki sürücüler ve filolarla ilişkili risklere ilişkin 360 Derece, gerçek zamanlı bir görünüm sağlar.

BakerTilly – Quantum, sorunsuz, veriye dayalı talepler sunan bir iş kesintisi talepleri işleme platformudur. Deneyimli Baker Tilly adli muhasebecilerinin uygulamalı, kişiselleştirilmiş hizmetiyle eşleştirilen Quantum, otomasyonun avantajlarını daha kişisel bir dokunuşla sunar.