Aegon Atölye, 16 Nisan’da İstanbul’da

Aegon tarafından bu yıl ilki İzmir’de düzenlenen ve sigortacılık sektörünün nitelikli insan kaynağı arayışına yenilikçi bir bakış açısı getiren Aegon Atölye’nin İstanbul ayağı 16 Nisan tarihinde Kolektif Ataşehir’de yapılacak. Yeni mezunlara ve sektör çalışanlarına, hayat sigortacılığı alanında kariyer fırsatı sunan etkinlik, design thinking atölye çalışmalarından satış eğitimlerine, networking ve mentörlüklerden sürpriz ödüllere varana dek yine benzersiz bir deneyim vaad ediyor. Etkinliğe katılanlar, eğitim geçmişlerini ve yeteneklerini, hayalleriyle birleştirerek uluslararası bir sigorta şirketinde kariyer yapma şansının yanı sıra, becerilerini geliştirme ve profesyonel networklerini büyütme avantajı da buluyor. Aegon Atölye’ye başvurular https://bit.ly/3xbVLJ9   linki üzerinden yapılabiliyor.

Aegon’un ikincisini İstanbul’da düzenleyeceği atölye etkinliğine katılanlar, kariyer yolculuklarında ayrıcalıklı bir dünyaya adım atma fırsatının yanı sıra, program boyunca sigortacılığın duayen isimleriyle birebir tanışma şansına sahip olurken, ortak fikirleriyle projelendirecekleri çalışma prototipleriyle ödül kazanma şansı da bulacak. Sunulacak projelerin arasında yapılan değerlendirme sonucunda birinciliğe layık görülen ekip 15 bin TL, ikinci olan ekip 10 bin TL, üçüncü olan ekip ise 6 bin TL para ödülü kazanacak. Ayrıca Aegon Atölye’de yer alan herkese katılım sertifikası da verilecek.

Aegon Atölye’ye; kariyerine en iyi başlangıcı yapmak isteyen üniversite son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlar, hayat sigortacılığı alanında kariyer planlayanlar, profesyonel iş hayatındaki kariyerlerini bir adım öteye taşımayı hedefleyen sektör uzmanları ile liderlik stillerini keşfedip becerilerini geliştirmek isteyenler katılabiliyor.