KASİDER ikinci dönem yönetim kurulu toplantısını Tur Assist’te yaptı

Kadın Sigortacılar Derneği (KASİDER) 2. dönem Yönetim Kurulu ilk toplantısını , 30 Mayıs tarihinde , Tur Assist ev sahipliğinde Şirketin Genel Müdürlük binasında , Genel Müdür Timur Selçuk Turan katılımı ile gerçekleştirdi .

Derneğin YK toplantısında kısa bir konuşma yapan Turan,  “Tur Assist tarafından oluşturulan hizmet birimleri ağı, günümüze dek kalite, servis ve hacim anlamında gelişmiş ve bugün 6000’i aşkın hizmet sağlayıcının oluşturduğu dev bir hizmet ağı haline dönüşmüştür. Bu hizmet ağına dahil olan çekici, kurtarıcı, rent a car, ambulans, ev onarım, otel, acente gibi firmalar düzenli denetim ve eğitimlerden geçerek en üstün standartlarda hizmet vermektedirler.
Türkiye’de başta sigorta, otomotiv ve finans olmak üzere pek çok sektördeki değerli kurumun 11 milyonu aşkın müşterisine 365 gün 24 saat hizmet sunan TUR ASSIST, oluşturduğu yaratıcı ürünler ve yenilikçi uygulamalar ile asistans sektöründeki lider konumunu, sağlamlaştırarak korumakta ve RS Grubu ile yaratacağı sinerji ile varlığını daha da büyüyerek sürdürecektir.” dedi .
Turan,  “Kadına destek konusunda şirketimiz ve grubumuz derneğin kuruluş gününden itibaren maddi manevi her türlü desteği vermiştir ve bundan sonra da daha da artırarak vermeye devam edecektir . Hatta KASİDER in iki kıymetli üyesi olan Kurucu Başkan Sema Tüfekçiler RS Grup ve Başkan Yardımcısı Nihal Asker Tur Assist Yönetim Kurulumuzda yer almaktadır . Şirketimize sağlayacakları katma değer bizler için çok kıymetlidir .” ifadelerine yer verdi.  .
KASİDER Başkanı Sema Tüfekçiler “ Derneğin bu yıl misyonu ; geçtiğimiz üç yıl içinde yapmış olduğumuz başarılı işleri de dikkate alarak , önümüzdeki üç yıl için daha fazla iş yapmak üzerine odaklı olduğunu ve yeni yönetim kurulumuz çalışma planının üç yıl için hazır olduğunu ve ilk yönetim kurulu sonrasında hızlı bir şekilde icraata geçeceğimizi ve tüm kadınların ve erkeklerin desteğini almak ve derneğin üyesi yapabilmek adına ilk adım olarak üyelik aidatını kaldırdığımızı önemle ifade etmek isterim .”  şeklinde konuştu.