İyilik için hareket et- Allianz World Run, 6 Temmuz’da başlıyor

Allianz Türkiye’nin  Allianz World Run’da bu yılki hedefi daha da yukarılara tırmanmak.  Allianz World Run’un bu yılki dönemi 6 Temmuz – 4 Ekim arasında  gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin Allianz Türkiye’den yapılan sosyal medya paylaşımlarında, “İyilik için kaç kere koştun, ip atladın ya da dans ettin? Biz tam yedi yıldır her Allianz World Run’da iyilik için harekete geçtik. Hatta geçen yıl ‘Koruncuk’larımız* için 39.874 km ile 69 ülke arasından 21. sıraya yerleştik. Bu seneki hedefimiz daha fazlasını yapmak. Bu yüzden 6 Temmuz – 4 Ekim arasında hem sokaklarda yürüyecek ve koşacak, hem de evde yapacağımız online antrenmanlarla daha fazla çocuğun eğitimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. ” ifadelerine yer verildi.  #AllianzWorldRun

*Koruncuk kısaca “korunma ihtiyacında olan çocuk” demek. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı) geliştirdiği önleyici, koruyucu ve iyileştirici hizmet modelleriyle, temel ihtiyaçları ve eğitime erişimleri risk altındaki çocukları, kendilerini ifade edebilen, haklarının bilincinde bireyler olarak toplum içinde yer almaları konusunda güçlendiriyor.