Auto King’ten Groupama Sigorta çalışanlarına özel eğitim

Otomotiv bakım ve onarım hizmetlerinde Türkiye’nin öncü markası Auto King, Groupama Sigorta çalışanlarına özel gerçekleştirdiği atölye günü etkinliğinde, sigorta-servis iş birliğini güçlendirmeye yönelik sektörel bir eğitim verdi. Auto King Akademi eğitmenleri tarafından Kartal servis noktasında gerçekleştirilen eğitime dahil olan 40 sigorta çalışanına, katılım sertifikası verildi.

 

“Değiştirme onar” felsefesi ile yoluna devam eden ve sektörde 20. yılını dolduran Türkiye’nin lider oto bakım, mekanik ve onarım markası Auto King, sektörüne değer katmaya devam ediyor. Auto King, uzmanlaşmaya ve toplam kalite yönetimi anlayışına verdiği önemi tüm paydaşlarına yansıtacak etkinlikler planlıyor. En son Atölye Günleri kapsamında Groupama Sigorta çalışanlarına yönelik özel bir eğitim gerçekleştiren Auto King, servislerinde verilen tüm hizmetlerin aktarıldığı bir gün düzenledi ve sigorta-servis iş birliğini güçlendirme amacıyla önemli bir adım attı.

 

“Bu Eğitimi Tüm Sigorta Çalışanlarına Vermeyi Amaçlıyoruz”

Otomotiv ve sigorta sektörüne olumlu katkıları ile ön plana çıkacak eğitim organizasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, artan emita fiyatları ve yedek parça maliyetleri sebebiyle ikinci el parça alım – satımının zorlaşması ve parça onarımının öneminin artması hususunda farkındalık yaratmak istediklerini vurguladı. Sigorta şirketlerinin müşterilerine sundukları hizmet detaylarını yerinde görerek konuya dair bilgi ve deneyimlerinin artırılmasını da hedeflediklerini belirten Genel Müdür Özkök, “Biz özellikle ekonomiye fayda sunuyor olan “Değiştirme onar” felsefemizi sigorta çalışanlarına aktarmak istiyoruz. Amacımız birlikte çalıştığımız tüm sigorta firmalarına ulaşabilmek. ” dedi.

40 katılımcıya sertifika verildi

Auto King Kartal Servis noktasındaki düzenlenen eğitimin başlıklarını mobil parça onarım (plastik parça, far, radyatör, CNC jant, döşeme tamiri), oto bakım koruma (pasta-cila, detaylı temizlik ve seramik kaplama uygulaması), mekanik ve periyodik bakım, PDR (boyasız kaporta göçük düzeltme), kaporta ve boya onarımı konuları oluşturdu. Atölye günü etkinliği kapsamında sigorta çalışanlarına özel sertifikaların verildiği eğitimde; Groupama Sigorta trafik hasar, kasko hasar, hasar platform, pert hasar, oto hasar ve rücu, hasar lojistik, bedeni hasar ve hukuk departmanı çalışanları yer aldı. Günün sonunda ise katılımcı motivasyonunu destekleyen bir de barbekü etkinliği yapıldı.