TARSİM üst yönetimi ülkeyi karış karış dolaşıyor

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet, 28 ve 29 Haziran tarihlerinde, Kastamonu, Amasya ve Tokat illerindeki sigortalı işletmelere yönelik ziyaretler gerçekleştirerek, yetkililerden sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin yaygınlaştırılarak memnuniyetin artırılması, üretici ve yetiştiricilerin talep ve beklentilerinin tespit edilebilmesi amacıyla paydaşlarla yurt genelindeki temaslara devam ediliyor. TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet, 28 ve 29 Haziran tarihlerinde, Kastamonu, Amasya ve Tokat illerindeki sigortalı işletmelere yönelik ziyaretler gerçekleştirerek, yetkililerden sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı ve incelemelerde bulundu.

TARSİM Heyeti program kapsamında ilk gün, Kastamonu’da bal üreticilerini ve devamında ise Amasya’da sigortalı bir büyükbaş işletmesini ziyaret etti. Programın ikinci gününde Tokat’ın Turhal ilçesi ile Amasya’nın Merkez ve Suluova ilçelerindeki sigortalı büyükbaş hayvan işletmeleri ile bitkisel ürün üretimi yapan işletmeler ziyaret edilerek, karşılıklı bilgilendirmelerde bulunuldu.