Howden Türkiye’de önemli transferler

Howden Türkiye, üç önemli pozisyon için kritik transferler gerçekleştirdi. Howden Türkiye şirketlerinden Howden RE’de Senem Şeren, “Yangın ve İnşaat Sigortaları Müdürü”, Dilan Güngördü “Finansal Sigortalar Müdürü” ve Songül Kanat “İş Geliştirme ve Kanal Yönetimi Direktör Yardımcısı” olarak göreve başladı. 

Howden Türkiye şirketlerinden Howden RE uzman reasürans brokerliği alanında sağladığı çözüm odaklı hizmet yaklaşımını destekleyecek üç önemli transfere imza atarak Yangın ve İnşaat Sigortaları, İş Geliştirme ve Finansal Sigortalar ekiplerini deneyimli ekip arkadaşları ile güçlendirdi.

Bu doğrultuda Senem Şeren, “Yangın ve İnşaat Sigortaları Müdürü”, Dilan Güngördü “Finansal Sigortalar Müdürü” ve Songül Kanat “İş Geliştirme ve Kanal Yönetimi Direktör Yardımcısı” olarak şirkete katıldı.

Howden RE Genel Müdürü Vedat Basan, yeni ekip arkadaşlarının katılımı ile Howden RE’nin uzmanlık alanlarında sağladığı hizmet kalitesinin daha da artacağını ve insan kaynağındaki gelişmenin tüm paydaşlar nezdinde katma değer yaratacağını paylaşarak insan kaynağı yatırımlarının devam edeceğini vurguladı.

SENEM ŞEREN KİMDİR?

Senem Şeren, Marmara Üniversitesi Aktüerya Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra on yılı aşan sigorta ve reasürans brokerliği tecrübesi sürecinde Telesure Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde ve son olarak Kronos Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde yönetici olarak görev aldı.

DİLAN GÜNGÖRDÜ KİMDİR?

Dilan Güngördü, İstanbul Üniversitesi İktisat (İngilizce) Bölümü’nde lisans, Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Deloitte Danışmanlık ve Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde Denetim ve Finansal Sigortalar alanlarında çeşitli pozisyonlarda yönetici olarak görev aldı. On yılı aşan sektör deneyimi sonrasında Howden Re bünyesine Finansal Sigortalar Müdürü olarak katıldı.

SONGÜL KANAT KİMDİR?

Songül Kanat, Çankaya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde lisans, Marmara Üniversitesi Sigortacılık Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. HSBC Bank, Finansbank, Mapfre Genel Sigorta, Allianz Sigorta ve Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. On beş yılı aşan sektör deneyimi paralelinde Howden Re bünyesinde İş Geliştirme Direktör Yardımcısı olarak göreve başladı.