Okan Utkueri kariyerinde yeni bir sayfa açtı…

Sigorta sektörünün önemli isimlerinden Okan Utkueri, Guy Carpenter’la yollarını ayırdıktan sonra bundan sonra neler yapacağına sosyal medya paylaşımı ile açıklık getirdi. Utkueri, “Tam zamanlı beyaz yaka bir göreve dönmeyi kesinlikle planlamıyorum.” dedi.

Okan Utkueri’nin paylaşımı şöyle:

“Bayram ve tatil dönemi birleşince, Linkedin paylaşımlarıma bir süre ara verdim. Bu dönemde, bol bol okuma, içselleştirme, düşünme ve berraklaşma fırsatım oldu. Gayet de iyi geldi.

Yarı zamanlı, freelance ve uzaktan çalışma temposunun doğal bir sonucu da, aslında tam anlamıyla şalteri indirme fırsatının hiç olmaması. Açıkcası bu konuda pek de şikayetim yok. #Renkli #Yaka #Yaşam olarak tanımladığım bu çalışma düzeninin kendine özgü bir akışı var. Bunu anlamak ve uyumlanmak zaman istiyor. Son 5 yıldır bunu deneyimliyorum. Kendi tempomu, zaman planlamamı ve önceliklerimi yönetme konusunda epey bir mesafe aldım. Yani içinde olduğum bu süreçten gayet memnunum.

Bu aralar, Guy Carpenter sonrası dönemdeki yol haritamla ilgili çevremden epey soru alıyorum. Açıkcası, büyük resimde benim için çok önemli bir değişim olmayacak. Net olan, yine yarı zamanlı çalışmaya, yani renkli yaka yaşama devam kararı. Tam zamanlı beyaz yaka bir göreve dönmeyi kesinlikle planlamıyorum.

Sigorta alanında ana odağım VHV bünyesindeki non-executive rollerim olacak. VHV Re Yönetim Kurulu Üyeliği görevime ek olarak, satın alım sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, Dubai Sigorta bünyesinde de Yönetim kurulu üyesi olarak görev almaya başladım. Bir süredir büyük bir keyifle birlikte çalıştığım VHV Grubu’nun Almanya ve Türkiye’deki yönetim ekiplerine yarı zamanlı, non-executive rollerle katkı sağlamaya ve destek olmaya devam edeceğim.

#Executive #koç#startup #mentoru#melek #yatırımcı#danışman#eğitmen#blog #yazarı gibi farklı kimliklerle sürdürmekte olduğum yakamı farklı renklerle zenginleştirme yolculuğu da ufukta görünen yeni projelerle aynen devam edecek.

Yani Guy Carpenter’dan ayrılmamla açığa çıkan zaman boşluğu, büyük resimdeki diğer parçalar arasında hızla paylaşılmış olacak.

Bu yeni zaman planlaması çerçevesinde, #yaşam #yolculuğu,  #kariyer#koçluk#startup#insurtech#yeni #nesil  #teknolojiler ve #gelecek üzerine #blog yazıları ve paylaşımlar konusunda daha aktif olmak istiyorum. Linkedin yine en aktif kullandığım mecra olmaya devam edecek. Buna ek olarak, önümüzdeki süreçte Twitter ve Instagram hesaplarım üzerinden, bu mecralara özgü içerikleri daha sık paylaşmayı planlıyorum.

Henüz takipçilerim arasında olmayanlar için #sosyal #medya hesaplarımın linklerini aşağıya bırakıyorum.
➜ Linkedin 🔗 https://lnkd.in/dwHadY5A
➜ Twitter 🔗 https://lnkd.in/d_2MKe8A
➜ Instagram 🔗 https://lnkd.in/deNw6iHH

Öte yandan, benim için bir diğer önemli #iletişim kanalı www.okanutkueri.com adresindeki  #kişisel #web sitem.

Yaşam hikayem, sunduğum hizmetler, #Zihinsel #Atıştırmalıklar blog sayfası, girişimcilerle #röportajlar#video #kayıtları#Teknoloji #Okuryazarlığı köşesi gibi geniş bir arşive www.okanutkueri.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ortak akla dayalı, kolektif bir anlayışla öğrenmeye, gelişmeye, üretmeye, paylaşmaya ve en önemlisi hayallerin peşinden koşmaya devam ….”