Dive In Festival’e kayıtlar başladı…

Sigorta sektörünün çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık (DE&I) için önde gelen festivali Dive In için kayıtlar başladı. Bu yıl sekizincisi düzenlenecek Dive In Festivalinde 40 ülkede 150’den fazla planlanmış etkinlik yer alıyor. Festival 27-29 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Dive In festivaline geçen yıl 103 ülkeden 31.000’den fazla kişi katıldı. Festival, 2021’de 35’ten bu yıl 40 ülkede düzenlenen etkinliklerle genişlemeye devam ediyor.

Bu yılki festival, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak, insanların kendilerini güvende, değerli, saygın ve kendilerini ifade etmekte özgür hissetmelerini sağlayan daha cesur, psikolojik olarak güvenli işyerleri oluşturmaya odaklanacak.

Dünyanın her yerindeki etkinlikler din, nöroçeşitlilik, cinsellik ve ruh sağlığı gibi konuları ele alacak. ABD’de, “Dini Eşitlik 101: Ne Bilmeli ve Neden Önemlidir” dini farklılıkları araştıracak ve saygılı iletişim için daha iyi uygulamaları tartışacak ve her inançtan ve hiçbir inançtan çalışanlar için kapsayıcı bir ortamı teşvik edecek. İtalya’da, “İki bacak, üç tekerlek, dört pençe – Cesaret, büyüme ve başarı hikayeleri”, engeli başarıyı inşa etmek için bir başlangıç ​​noktası haline getirmeyi ele alacak. Birleşik Krallık’ta “(peri)Menopoz ve ötesi: sürdürülebilir, gelişen bir iş gücü yaratabilir miyiz?” işyerlerinin menopoz veya perimenopozdan geçenleri nasıl destekleyebileceğini inceleyecek.

Şimdiye kadar festival için onaylanan konuşmacılar arasında Olimpiyat efsaneleri, DE&I uzmanları ve endüstri CEO’ları yer alıyor. Konuşmacılar ve etkinliklerle ilgili tüm detaylar festivalin web sitesinde (https://diveinfestival.com/) yer alıyor.

Festival, AIG, Allied World, Aon, Arch Capital Group, Aviva, AXA XL, AXIS, BMS, Chubb, CNA, DLA Piper, Everest Re, Gallagher, Howden ve DUAL Group, Kennedys, Liberty Mutual Insurance, Lloyd’s, Markel, Marsh McLennan, MS Amlin, Munich Re, RenaissanceRe, Tokio Marinen, Travellers ve WTW gibi şirketler tarafından destekleniyor.