Türkiye Sigorta’ya ‘Dijital Sigortacılık Girişimi’ ödülü

Türkiye Sigorta, aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Insurance Asia tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen, sigorta endüstrisinin gelişimine değerli katkılarda bulunan markaların belirlendiği Asia Awards töreninde Türkiye Sigorta “Yılın Dijital Sigortacılık Girişimi” ödülünün sahibi oldu.

Gücünü adından alan Türkiye Sigorta, sigorta sektöründe bir ilk olan süper uygulaması Türkiye Sigorta Müşteri Platformu ile dünyaca ünlü denetim ve danışmanlık firmalarından üst düzey isimlerin jüri koltuğunda oturduğu 7. Asia Awards ödül töreninde “Yılın Dijital Sigortacılık Girişimi” ödülüne lâyık görüldü.

Pandeminin ardından sigorta endüstrisinin toparlanmasına yardımcı olma konusunda bilinçli çaba gösteren şirketlerin Insurance Asia tarafından takdir edildiği bu yılki Insurance Asia Awards töreninde ödül alan Türkiye Sigorta, Asya Pasifik genelindeki yaklaşık 100 şirket arasına girmeyi başardı.

Dijitalleşme yolculuğunda sigortacılığa yepyeni bir soluk getiren Türkiye Sigorta Müşteri Platformu ile Türkiye Sigorta müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcılar, tek bir uygulama üzerinden farklı ürün ve hizmetleri en hızlı, en güvenilir ve en pratik şekilde deneyimleyebiliyor.

Gücünü iyilik için kullanan şirket olmanın verdiği sorumlulukla geliştirilen Süper Uygulama sayesinde kullanıcılar; finans, araç, sağlık ve konut dikeyindeki hizmetlere tek bir platformdan erişilebilmesi sayesinde yeni markalarla da tanışma imkanına sahip oluyor. Böylece, sigorta deneyimini ‘sonra’dan ‘önce’ye taşıma vizyonu ile hareket eden Türkiye Sigorta, sigortacılık sektörünün temel problemi olan fiyat rekabeti konusunda da pozitif anlamda farklılaşarak finansal avantajlar sunuyor. Sektörde sunduğu bu finansal avantajlara ek olarak, müşterilerinin günlük yaşantılarında kullandığı hizmetlerde de yüksek kalite ve indirimli/ücretsiz hizmet veren iş ortaklarıyla müşterilerinin her ihtiyacında yanında yer alıyor.