Quick Sigorta yarış pistlerinde

Quick Sigorta sponsorluğunda İntercity Gold Cup’ta yarışan Barkın Pınar, 7 ayaklı yarışmada 3’ncü yarış sonunda 4’ncü sıraya yerleşti.

Quick Sigorta, Corporent Genel Müdürü Barkın Pınar’ın kullandığı Renault Megane Cup araca 2018 sezonu için sponsor oldu. İntercity Gold Cup 2018 yarışmaları, F-1 yarış pistinde yapılıyor. 25 aracın yarıştığı kupada 3’ncü ayak sonunda Barkın Pınar genel klasmanda 4’ncü sıraya yerleşti. Yarışmalara iyi bir başlangıç yapan Pınar, 6 Mayıs’ta yapılan yarışmada yoğun yağışın da etkisiyle küçük bir kaza geçirdi. Sezonu ilk üç içinde tamamlamak istediğini söyleyen Pınar, “Kaza yaptığım yarışmada 13’ncü oldum. Oysa ilk yarışmada iyi bir performans gösterip 2’nci olmuştum. Bundan sonraki yarışlarda daha üst sıralara tırmanmak istiyorum” dedi.

Quick Sigorta CEO’su Ahmet Yaşar otomobil sporları alanında farklı sponsorluklar planladıklarını belirterek, “İntercity Gold Cup yarışlarında sponsor olduğumuz Barkın Pınar iş dünyasından tanıdığımız başarılı bir isim. Aynı başarıyı pistlerde göstereceğini biliyoruz. Şu ana kadar kendisi iyi bir yarış çıkarttı” dedi.