Quick Sigorta Afyon’da acenteleriyle buluşuyor

Quick Sigorta Türkiye genelinde sürdürdüğü toplantılarına Afyon ile devam ediyor. Afyon İkbal Termal Hotel’de bugün saat 13.00’da başlayacak olan toplantıya Genel Müdür Ahmet Yaşar, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ismail Kızılbay, Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu katılacak.

Genel Müdür Ahmet Yaşar, dijital altyapı sayesinde acente yapılanmasını son derece hızlı şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti. Yaşar, “Dijital olmak, hızlı olmak önemli ancak acentelerimiz ile bir araya gelmek daha ayrı bir öneme sahip. Her ay farklı kentlerde bu toplantılarımız oluyor. Bu ay Afyon sonrasında Mardin’de de bir toplantımız olacak” dedi.

“Birçok konuyu ayrıntılı şekilde ele alacağız”

Toplantı ile ilgili bilgi veren Halil Alaeddinoğlu ise “1700 acentemiz var ve bu sayı her gün yükseliyor. Acentelerimiz ile bir araya gelmek ve onları dinlemek bizim için çok önemli. Bu dönemde piyasaya sunduğumuz yeni ürünlerimizin de büyük ilgi görmesi bu toplantıları daha önemli hale getirdi. Afyon ve çevre illerde bulunan acentelerimiz ile Kefalet Sigortası ve Alacak Sigortası olmak üzere birçok konuyu ayrıntılı şekilde ele alacağız” diye konuştu.