Chubb Türkiye’nin Finansal Sigortalar Müdürü Sare Bayat’a uluslararası görev

Dünyanın en büyük halka açık sabit kıymet ve sorumluluk sigortacısı Chubb’ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika finansal sigortaları Türkiye’den bir isme emanet. Chubb Türkiye Finansal Sigortalar Müdürü Sare Bayat, Chubb’ın Türkiye ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika’dan sorumlu finansal sigortalar müdürü olarak atandı.

Sare Bayat, Chubb Avrasya & Afrika Sabit Kıymetler ve Sorumluluk Sigortaları Direktörü Nikolay Dimitrev ile birlikte Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday ve Chubb Ortadoğu & Kuzey Afrika Direktörü Mojgan Khoshabi’ye bağlı olarak çalışacak.

Sare Bayat

Koç Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi’nde Finans Mühendisliği alanında yüksek lisans yapan, 2013 yılında Chubb Türkiye ekibine katılan Bayat yeni görevini Chubb’ın Dubai ofisinden yürütecek.

Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday, “Bayat, Chubb Türkiye’yi finansal sigortalar alanında öncü bir konuma taşıdı. Chubb olarak hem Türkiye hem Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da siber risk sigortaları dahil, finansal sigortalar için önemli bir potansiyel görüyoruz. Sare Bayat bu pazarlarda stratejimizi uygulamamız ve hedeflerimize ulaşmamız konusunda önemli bir görev üstleniyor” dedi.

130 yılı aşkın bir geçmişe sahip, 30 binden fazla çalışanı bulunan, 54 ülkede ve 170 noktada faaliyet gösteren global sigorta şirketi Chubb, Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da başladı.