Vakıf Emeklilik kurumsal iş ortaklığı modelini geliştirdi

Vakıf Emeklilik, kurumsal iş ortaklığı modelini geliştirmeye devam ediyor. İnsan Kaynakları birimlerinin çalışan beklentileri çerçevesinde ihtiyaç ve beklentilerini analiz ederek onlara en uygun çözümleri sunmayı amaçlayan Vakıf Emeklilik, Grup Yıllık Hayat Sigortası veya Grup Ferdi Kaza Sigortası ürünleriyle firmaların çalışanlarını, bir yıl boyunca karşılaşabilecekleri risklere karşı teminat altına alıyor. Vakıf Emeklilik, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile de SGK’lılar için aynı kalitedeki sağlık hizmetinden Özel Sağlık Sigortası primlerine kıyasla çok daha düşük primlerle yararlanma fırsatı sunuyor.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, emeklilik ve hayat şirketlerinin sağlık sigortası ürünü de satabilmesini sağlayan düzenleme sonrasında, bu alanda da öncü olma geleneklerini sürdürdüklerini belirterek, “Mevzuattaki değişiklik ile emeklilik şirketleri arasında ilk sağlık ruhsatını alan ve ilk poliçeyi kesen şirket olduk. Firmalarımızla birlikte Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın tüm Türkiye’de yaygın kullanımı politikasına da katkı vermenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Otomatik BES sürecinde; müşterilerine mobilden, web ortamından, çağrı merkezinden ya da yüz yüze danışmanları ile istedikleri an, istedikleri yerden hizmet sağlayan Vakıf Emeklilik, kurduğu çağrı merkezi, WhatsApp şube ve tamamen online sistemler üzerinden yürütülen süreçleri ile sektörde yenilikçi adımlar atmaya da devam ediyor. Kısa bir süre önce de “Hızlı Otomatik BES”i devreye alan Vakıf Emeklilik, işverenler için Otomatik BES işlemlerini çok daha hızlı hale getirdi.

Genel Müdür Obalı, sektörün öncüsü olarak 2019’da uygulamaya koyacakları OKS 2.0 ile de Otomatik Katılımın politikalarına destek vereceklerini belirtti.

Vakıf Emeklilik olarak İşveren Katkılı Bireysel Emeklilikle de kurumlara özel uygulamalar ve katkı payı ödeme alternatifleri sunduklarını ifade eden Obalı, “Bunun yanı sıra hem faizli hem de faizsiz İşveren Katkılı Bireysel Emeklilik Planları ile her ihtiyaca cevap verebiliyoruz. Firma ve çalışanlarını odak noktasına koyarak, online hizmetlerin yanı sıra özel uzman müşteri temsilcisi gibi uygulamalarla birebir teması kaybetmeden farklı yaklaşımları benimsemenin ayrıcalığını yaşatıyoruz” diye konuştu. Yapılan açıklamaya göre, Vakıf Emeklilik, bütün bu hizmetlerinin yanında her bir firma veya kuruluşun kendi ihtiyacına ve tercihine özel çözümleri de geliştirmeyi hedefliyor.