Generali, Moskova’da temsilcilik açtı

İtalyan sigorta devi Generali, Moskova’daki Temsilcilik Ofisi’nin Avusturya, Orta ve Doğu Avrupa, Rusya Bölge Müdürü ve Generali CEE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Luciano Cirinà ve Generali Rusya & Bağımsız Devletler Topluluğu Başkanı ve CEO’su Giorgio Callegari tarafından açıldığını duyurdu.

Generali CEO’su Philippe Donnet, “Moskova büromuzun açılışını yaparken, Rusya’daki genişlememizde bir dönüm noktasını kutluyoruz. Generali, giderek daha karmaşık bir talebi ifade eden ve yeni ürünler ve sigorta çözümleri gerektiren bir pazarın artan ilgisini ve taahhüdünü gösteriyor.” dedi. Donnet, şirketin Rus hükümetinin ve yetkililerinin, sigorta sektörüne güçlü ve pozitif bir düzenleyici kılavuzluk sağlama çabalarını takdir ettiğini ve Generali Rusya’nın başarısını dört gözle beklediğini de belirtti.

Cirinà ise, “Rusya’da Ingosstrakh ile olan işbirliğimiz 30 yıldan uzun bir süreye uzanıyor. O zamandan bu yana eski SSCB’de ve daha sonra Rusya’da Generali müşterilerini destekliyoruz ve kurumsal sigorta ve çalışanlara yönelik faydalar konusundaki ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Güçlü ve karşılıklı olarak karlı bir ilişki kurmaya devam edeceğimize ve Rusya’daki endüstriyel işbirliğimizi güçlendireceğimize inanıyoruz. Generali’nin Avusturya, CEE ve Rusya Bölgesi Generali’nin DNA’sındadır. Avusturya ve CEE’de 12 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyoruz, kârlılık açısından bölgede lideriz.” diye konuştu.

Öte yandan, Generali, Birleşik Krallık’ta yeni bir iş seyahati sigortası (Global Seyahat Koruması) ve yardım çözümü başlattığını da duyurdu. Generali’nin tamamen kendisine ait seyahat yardım şirketi Europ Assistance tarafından desteklenen ürün, 7/24 çok dilli küresel yardımın yanı sıra kaza sonucu meydana gelen ölüm veya sakatlık gibi temel örtü unsurlarını sunuyor. Ürün acil tıbbi masraflar ve ulaşım; seyahat, sağlık ve güvenlik yardımı; Bagaj, kimlik kartları veya seyahat belgeleri kaybı (yanlışlıkla kaybolmuş veya çalınmış); ve kişisel sorumluluk gibi teminatları içeriyor.