NN’in “İş Ortakları Ekibi” Prag’ta buluştu

2011 yılında Türkiye’nin ilk ve tek Ortak Girişim Projesi’ni başlatan NN Hayat ve Emeklilik’in en önemli satış kanallarından biri olan İş Ortakları (JV) ekibi, Prag’ta buluştu. Makinist Vip Sigorta, Sigortaofisi Plus ve Ünlem Sigorta olmak üzere hali hazırda 3 ayrı ortak girişim şirketi bulunan NN, JV ekibiyle birlikte yılın son çeyreğine ait kampanyaların yanı sıra yeni projeleri de değerlendirdi.

Yılın son çeyreğine ilişkin kampanyaların da konuşulduğu keyifli buluşmada, JV ekibinin kanaldan beklentileri, talepleri ve yeni projeler konuşuldu. İş ortaklarından Mehmet Gündoğdu, Osman Çolak, Gökhan Uçar, kampanya döneminde ilk 20’ye giren satış danışmanları, en başarılı 3 ekip lideri ve en başarılı bölge müdürü ile NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Emine Sebilcioğlu önderliğinde NN Hayat ve Emeklilik çalışanları Cem Gençal, Serpil İpek, Ferda Özer ve Altan Özcan’ın katıldığı motivasyon toplantısında ortakların kanaldan beklentileri ve talepleri de masaya yatırıldı.

İş Ortakları (JV) iş birliği ile kaliteden ödün vermeden, müşteri odaklı yaklaşımla ürün ve hizmetlerini Türkiye’nin her yerine ulaştırdıklarını belirten NN Hayat ve Emeklilik Finans ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Emine Sebilcioğlu, “Hali hazırda, %50 ortaklığımızın bulunduğu 3 ayrı şirket ile birlikte Türkiye’nin 11 şehrinde 170 çalışan ile, NN ürün ve hizmetlerini toplamda 42 bin müşteriye ulaştırıyoruz. ” dedi.