MAPFRE Sigorta’dan “KOBİ’ler İçin Sağlık Sigortası Paketi”

MAPFRE Sigorta, KOBİ’lere Özel Sağlık Sigortası Paketi ile işverenlerin yanı sıra ailelerine ve çalışanlarına da üst düzey güvence sağlıyor. Geniş teminat kapsamı, grup prim avantajı ve ayrıcalıklı ek hizmetlerle dikkati çeken paket, şirket sahiplerine vergi avantajı sağlarken çalışanların da iş yerlerine olan bağlılığını artırıyor. MAPFRE Sigorta, KOBİ’ler için sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. KOBİ’lere Özel Sağlık Sigortası Paketi ile yalnızca işverenlere değil, ailelerine ve çalışanlarına da üst düzey güvence sunuluyor.

KOBİ’lere Özel Sağlık Sigortası Paketi, sigorta tarihinden itibaren güvence altına almaya başlıyor. Paket kapsamında, MAPFRE Sigorta’nın anlaşmalı olduğu kurumlarda özel indirimlerden yararlanma imkanı sunuluyor. 7/24 ücretsiz SOS ambulans hizmeti, yılda bir kez check-up, PSA, mamografi ve acil diş teminatı da sağlık paketinin sağladığı ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

KOBİ’lere Özel Sağlık Sigortası Paketi’nin sunduğu avantajlar ise şunlar:

Çalışan sayısı 25’in altında olan şirketler için grup poliçesi imkanı sağlanıyor.

İşverenlerin prim ödeme zorunluluğu bulunmuyor. Primler, çalışanlar veya işverenin ailesi tarafından da karşılanabiliyor.

Şirket çalışanları, grup prim avantajından faydalanabiliyor.

Şirket sahiplerine vergi avantajı sağlanırken çalışanların da iş yerlerine olan bağlılığını artırıyor.