Sigortam.net’ten öğretmenlere özel kampanya

Sigortam.net, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanya ile internet sitesinden trafik sigortası alan öğretmenlere, internet indirimine ek 60 TL daha iade ederek kazancını hepsini indirim olarak iade ediyor. Üstelik kampanyadan öğretmenlerin birinci derece yakınları da yararlanabiliyor.

Sigortam.net, öğretmenler gününü kutlamak amacıyla başlattığı kampanya ile internet sitesinden trafik sigortası alan öğretmenlere, poliçe üzerinden kazandığı 60 TL’lik aracılık gelirini indirim olarak iade edecek. Kampanya kapsamında Sigortam.net internet sitesinden trafik sigortası alan öğretmenler, ayrıca internet indiriminden de ekstra faydalanmaya devam edetmiş olacak. Kampanya öğretmenler ile birinci derece yakınlarını da kapsıyor.

23-26 Kasım 2018 tarihinde geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen öğretmenlerin, “Öğretmenler Günü kampanyası” yazarak, öğretmen kimlik kartı fotoğrafını 0534 517 24 20 numaralı, Sigortam.net Whatsapp Hattı’na iletilmesi yeterli olacak. Kazanılan indirim, Sigortam.net tarafından, 30 Kasım 2018 tarihinde satın alımın yapıldığı kredi kartına iade edilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, tüm bilgilere https://www.sigortam.net/ogretmenler-gunu-kampanya… adresinden ulaşabilecek.